Peter Schmeichel

Schmeichel maner til tålmodighet

…men keeperkjempen føler seg ikke trygg på at United tar tittelen.

Publisert Sist oppdatert

Den gamle keeperkjempen treffer med mer enn sine hodestøt (se link til venstre). Dansken mener at det var forutsigbart hva som ville skje etter at Ferguson gikk av.

– Vi visste alltid at uansett hva som skjedde etter Sir Alex, så ville veien videre være humpete. Noen måtte være modig for å ta den jobben. Vi visste at hver eneste lille ting han gjør ville bli gransket og rapportert om i media. Det ville bli en debatt om han var god nok, sa Schmeichel til Sky Sports.

inni_sak_peter_schmeichel

– Jeg hørte på radio på vei hit, og de snakker om at det ikke en gang er en topp 4-stall, og jeg tenker «folkens, hvor får dere dette fra?»

I et annet intervju, med BBC, sa Schmeichel at han ikke følte seg trygg på at United tok tittelen, og advarte mot tøff motstand.

– Jeg kan akseptere at vi ikke vinner tittelen så lenge vi kjemper om den. Det er en konkurransedyktig liga i år. Jeg vil bli bekymret om vi ikke er helt der oppe. Men det tror jeg vi vil være, for det er den type klubb Manchester United er, sa dansken, som stod i mål for United fra 1991 til 1999.

Powered by Labrador CMS