– Moyes, et godt valg!

Peter Schmeichel er ikke i tvil om at det var riktig å ansette den tidligere Everton-manageren.

Publisert Sist oppdatert

Derimot stiller den 50 år gamle, tidligere storkeeperen, et stort spørsmålstegn ved flere av spillerne, som han mener har sviktet Moyes denne sesongen. Han tror derfor på store utskiftninger foran neste sesong.

Til Sky Sports News sier han dette:

– Jeg mener at Moyes var et glimrende valg. Han har vist at han har det som skal til. Han er dyktig, og han er i stand til å bli på ett sted i veldig lang tid. Det viste han i Everton.

– I United ønsker vi oss managere som kan vare lenge, men dette har vært et veldig tøft år for ham. Han vil imidlertid ha lært en masse om seg selv, og andre vil ha lært en masse om ham. Til syvende og sist vil det gjøre ham mye sterkere. Men jeg tror han trenger noen nye spillere. Hvor mange, det vet jeg ikke, men det blir viktig for  ham å bli kvitt enkelte!

– Vet hvem vi kan stole på

– Det følger ansvar med å spille for Manchester United. Du må kjempe hardt og aldri gi opp. Selv på dager da det ikke går din vei, må du likevel forsøke. Gjennom hele denne sesongen har jeg imidlertid sett enkelte spillere som ikke har gjort det, og det skuffer meg. Jeg tror at vi alle har funnet ut hvem vi kan stole på og hvem vi ikke kan stole på. Vi får nok se mange spillere forlate klubben til sommeren.

Powered by Labrador CMS