– Vi gjorde alt rett

Les hva David Moyes, Patrice Evra og Wayne Rooney hadde å si etter kampen.

Publisert Sist oppdatert

2014 har ikke vært Manchester Uniteds år så langt. De regjerende seriemesterne har slitt med å avgjøre kamper, og står med en sjeldent dårlig statistikk etter nyttår.

Til tross for at David Moyes sannsynligvis sitter meget trygt i managerstolen på Old Trafford, var det en litt lettet skotte som møtte pressen etter 2-0-seieren mot Crystal Palace.

Crystal Palace v Manchester United - Premier League
FORNØYD: David Moyes likte det han så av guttene sine på Selhurst Park.

– Jeg syns vi spilte bra. Vi holdt ballen bra i laget og var presise i pasningsspillet. Vi trengte å skape flere sjanser, og etter hvert gjorde vi også det, uttalte United-manageren til MUTV, og la til:

– Tony Pulis har fått laget til å bli veldig organisert og de er solide bakover. Jeg forventet at det skulle bli en tøff kamp, men jeg syns vi spilte bra og gjorde alt rett, selv om vi kanskje kunne scoret noen flere mål.

Marouane Fellaini fikk mye skryt for sin første kamp på mange måneder.

– Jeg syns han spilte veldig bra i dag. Han ga oss noe annerledes. Han har trengt en tilvenningsperiode som alle andre, men i dag spilte han veldig bra, sa Moyes.

Skryt fikk også Patrice Evra, Wayne Rooney og Robin van Persie.

– Han skaffet straffen og hadde pasningen til Wayne. Straffen var klar, og Robin var sikker fra krittmerket.

– Det var et nydelig angrep og Wayne avsluttet på nydelig vis. Det var litt typisk Wayne Rooney-mål. Han fikk kroppen bak ballen og viste nydelig teknikk på den scoringen, fortsatte den skotske manageren.

United har stadig færre spillere på skadelisten. Tirsdag venter Olympiakos i Hellas, og David Moyes håper at han kan få enda flere spillere tilbake fra skade til kalenderårets første Champions League-kamp.

– Vi trenger bare å få spillere tilbake og gjøre dem klare til den store kampen tirsdag kveld, avsluttet Moyes.

[poll id=»62″]

Evra: – Trengte å slappe av litt

Patrice Evra leverte en meget god kamp på venstrebacken til Manchester United, og skaffet både straffen og hadde pasning til Rooneys scoring. Franskmannen setter imidlertid laget først.

– Vi gjorde jobben. Vi har hatt noen dårlige resultater, og vi hadde ikke råd til nok et tap. I dag så vi et sterkt Manchester United, begynte backen.

– Jeg er glad for å hjelpe laget, men det viktigste var at vi tok tre poeng. For meg er det viktigste at United vinner kampen, ikke at jeg blir banens beste spiller, fortsatte han.

– For en avslutning. Innlegget mitt var ikke enkelt å sette i mål, men han viser hvorfor han fortjener en lukrativ kontrakt. Han jobber hardt og en viktig del av fremtiden til Manchester United.

– Det er godt å ha dem tilbake. Vi så veldig sterke ut i dag, med mye erfaring, og vi må bare fortsette i samme spor. Vi må heller ikke glemme at Chris Smalling kan spille der, og Jonny Evans og Phil Jones er på vei tilbake fra skade.

– Vi tar bare én kamp av gangen, og vi vet at vi ikke har råd til å tape flere kamper. På tirsdag er det en stor kamp mot Olympiakos.

– Vi har hatt en fin pause, og jeg tror det var viktig med noen dager hvor vi kunne slappe av og tenke på andre ting. Jeg sier ikke at vi må dra til Dubai for å vinne en fotballkamp, men det var godt for laget, avsluttet Patrice Evra.

Rooney: – Vi har jobbet hardt for dette

– Jeg syns vi spilte bra. Det var en god og viktig seier for oss. De forsvarte seg bra, men vi fikk tre veldig viktige poeng, sa engelskmannen, som ikke ville snakke om den harde behandlingen han fikk fra motstanderfansen.

– Man liker ikke å se det, men jeg vil ikke lage noe styr av det.

Crystal Palace forsvarte seg heroisk, men United fikk omsider hyll på byllen. Van Persie og Rooney scoret hvert sitt mål.

– Det er vanskelig å bryte dem ned, og vi sa før kampen at vi måtte være tålmodighet og flytte ballen. Vi fikk en viktig straffe, og det var en veldig god avslutning fra Robin, sa United-spissen, og la til:

– Noen ganger kan det være vanskelig når ballen kommer sånn, men jeg fikk kroppen bak ballen og fikk avsluttet.

MÅÅÅL: Wayne Rooney kunne juble for scoring mot Crystal Palace.
MÅÅÅL: Wayne Rooney kunne juble for scoring mot Crystal Palace. Van Persie benytter på sin side anledningen til å kvitte seg med et uønsket element som fra nesen.

Rooney var fornøyd med samarbeidet med Mata, Januzaj og Van Persie.

– Vi har jobbet hardt på trening for å kunne holde ballen enda bedre rundt motstanderens boks, og jeg syns vi gjorde det veldig bra, uttalte han.

United retter nå blikket mot tirsdagens kamp.

– Det er selvsagt en veldig viktig kamp for oss, for vi vil til kvartfinalen i Champions League. Det blir nok en vanskelig kamp, men vi skal være klare.

Powered by Labrador CMS