Moyes med Nani-utfordring

Nani scoret sitt første mål for sesongen mot Bayer Leverkusen onsdag, og David Moyes håper portugiseren fortsetter å imponere.

Publisert Sist oppdatert

27-åringen har imponert United-manageren med sine skytningsevner og portugiseren jobber hardt for å få en fast plass i startelleveren etter å ha signert en ny kontrakt tidligere i sesongen.

Etter å ha spilt 90 minutter i Tyskland under Champions League, scoret Nani sitt første mål for sesongen og da var det på sin plass å motta skryt for sine prestasjoner.

– Nani har vist at han er en spiller med mye talent og jeg håper at vi kan få han til å vise det oftere, sa Moyes til klubbens offisielle hjemmeside.

– Han spilte bra tidligere i midtuken og scoret et veldig fint mål mot slutten.

– Vi prøver å bevise at han er en viktig spiller i troppen vår, noe jeg tror han trenger å høre for å bygge opp egen selvtillit. Vi trenger at han har troen på seg selv slik at han kan gå ut på banen å vite at han er rett mann til å gjøre jobben.

– Ute på banen jobber han virkelig hardt og han er en av de beste når det gjelder å skyte med begge beina. Vi må bare få han til å vise oftere hvor god han faktisk er.

Nani ønsker nok også å spille fra start når United møter Tottenham søndag, et lag portugiseren har god statistikk imot fra tidligere sesonger.

– Spillere som Nani ønsker å vise frem hva de kan, men når ting ikke klaffer helt så ser det ikke fult så bra ut. Man må bare være tålmodig og vente på å finne den rette balansen.

Powered by Labrador CMS