– Vi burde vunnet

Les hva Moyes, Rooney og Giggs sa etter uavgjort-resultatet mot Real Sociedad.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United klarte ikke gjenta vinneroppskriften fra forrige møte på Old Trafford, og måtte tirsdag kveld reise hjem med kun ett poeng i bagasjen.

Les statistikken fra kampen her!

Javier Hernandez hadde muligheten til å gi United ledelsen tidlig i andre omgang, med skuddet gikk høyt over mål. Robin van Persie hadde så en gylden sjanse til å sette inn 1-0 da Young ordnet straffe til United, men skuddet gitt via stolpen.

– Nok sjanser

Med tirsdagens resultat er United fortsatt på topp i gruppe A med åtte poeng, ett poeng foran Bayer Leverkusen som har syv.

[poll id=»35″]- Vi hadde nok av sjanser til å avgjøre kampen på, spesielt i andre omgang hvor vi også kontrollerte mesteparten av spillet, sa Moyes til ITV, etter kampen.

– Dette var en kamp vi burde vunnet, og med tre poeng kunne vi satt oss selv i en veldig sterk posisjon.

– I slike kamper må man ta vare på de sjansene man får. […] Vi klarte ikke å ta tre poeng i kveld, men vi befinner oss fortsatt i en god posisjon.

– Alle bommer

Wayne Rooney mener at straffemissen ikke vil gå inn på Van Persie.

– Alle bommer på en straffe innimellom. Det gjelder alle spisser i hele verden, så han kommer ikke til å la dette gå inn på seg, sa Rooney.

– Vi er imidlertid skuffet over at vi ikke fikk tre poeng. Vi hadde de beste sjansene, men totalt sett mener jeg det var mye positivt. Vi holdt nullen og vi topper fortsatt gruppa.

– Bortekamper i Champions League er alltid vanskelige, men vi burde vunnet. Uavgjort er ingen krise, spesielt ikke siden den andre kampen også endte 0-0, men vi skulle gjerne vunnet, fortsatte Rooney.

– Stor tro

Ryan Giggs er fortsatt sikker på at United avanserer til knockout-spillet.

– Vi kontrollerte kampen, hadde to-tre kjempesjanser og burde vunnet. Vi kan si oss fornøyde med prestasjonen, men misfornøyde med at vi ikke fikk tre poeng. Hvis man vinner hjemmekampene sine og tar poeng på bortebane så holder det vanligvis til å avansere, og vi er i rute til å klare det. Forhåpentligvis klarer vi å fullføre jobben også. Vi har møtt både Shakhtar og Leverkusen før, vet hva de er gode for og har tro på at vi kommer til å avansere, sa han.

 

 

Powered by Labrador CMS