– Vi VIL til finalen!

En presset David Moyes trenger en opptur mot Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren insisterer på at søndagens nederlag på Old Trafford ikke har noe å si for måten han forbereder laget sitt til tirsdagens oppgave på Stadium of Light.

– Samtidig er vi nødt til å ta hensyn til at det bare er 48 timer siden vi spilte FA-cup, sier han i et «før-kampen-intervju» med Sky Sports. Dermed indikerer han at det er sannsynlig med til dels store utskiftninger i forhold til laget som tapte mot Swansea.

Trioen Michael Carrick, Patrice Evra og Nemanja Vidic, vil trolig være tilbake etter å ha hvilt seg på søndag, mens stjerneduoen Wayne Rooney/Robin van Persie sannsynligvis må vente ytterligere en stund før de igjen blir klarert for spill.

Uansett forventer David Moyes en helt annen innsats enn den han var vitne til, spesielt etter pause, mot Michael Laudrups mannskap. Det må da også til dersom målsettingen om å få lede laget sitt ut på Wembley den 2. mars skal gå i oppfyllelse.

– Det er viktig for oss å vinne hver eneste kamp og komme oss til så mange finaler som mulig. Uansett hvilken turnering vi er med i, har vi en jobb å gjøre. Og for å nå finalen må vi beseire Sunderland over to kamper, fastslår han.

– Det blir tøft

Moyes er imidlertid klar på at semifinaleseier over Sunderland ikke på noen måte kan tas for gitt. Det er ikke mer enn tre måneder siden det måtte hardt slit til for å vinne Premier League-møtet med «De svarte kattene»på Stadium of Light. Den gangen ble rødtrøyene reddet av Adnan Januzaj, som egenhendig snudde 0-1 til 2-1-seier.

– Det blir nok en vanskelig kamp dette og, sier Moyes spent, og innrømmer at det er vanskelig å bedømme nøyaktig hvordan dette første semifinaleoppgjøret vil utvikle seg.

– Men vi skal i det minste forsøke å komme oss til finalen, lover han.

Powered by Labrador CMS