West Ham United v Manchester United - Premier League

– Vi vil alltid være takknemlige for det han gjorde for oss

Publisert Sist oppdatert

Etter kampen kunne en se David Moyes snakke med Jesse Lingard, og etter kampen ble den tidligere United-manageren spurt om hva han snakket med den tidligere West Ham-spilleren om.

– Jeg lo, men mer viktig er det at jeg sa til ham hvor godt han kom tilbake etter feilen han gjorde i midtuka som kostet Manchester United i Champions League, sa David Moyes.

– Men slik er fotballen, en får alltid en ny sjanse til å slå tilbake. Jesse fikk en sjanse til å slå tilbake som spiller da han var i West Ham, så vi vil alltid være takknemlige for det han gjorde for oss.

– Jeg skulle ønske at han ikke hadde scoret, men vi hadde en mulighet til å få en uavgjort ut av det, og vi bommet på sjansen vår.

scottling
SENKET WEST HAM: Jesse Lingard.

Moyes forsvarte egen avgjørelse om å bytte inn Mark Noble for å ta straffesparket på overtid.

– Vi fikk et straffespark, og jeg har en av de beste straffetakerne i Premier League og Europa. Jeg tror at jeg ville vært mer irritert på meg selv om jeg ikke tok den avgjørelsen, argumenterte Moyes.

– Jeg spurte ham, og han sa at han var klar, og han har en veldig god statistikk, så hvorfor ville vi ikke gjøre det? Vi har bommet på noen straffespark i det siste, så jeg tenkte at jeg ville ta muligheten til å sette Mark innpå. Det er sånt som skjer som manager. En må ta store avgjørelser, og noen ganger går det bra, og andre ganger ikke.

david2243
REDDET UNITED: David de Gea.
Powered by Labrador CMS