MOyes

Moyes: – Skuffet på Jesses vegne

Publisert Sist oppdatert

Tidligere United-trener David Moyes, som var sjefen til Jesse Lingard da midtbanemannen var på utlån i West Ham forrige sesong, sier at han er skuffet over den begrensede spilletiden Lingard har fått i United denne sesongen.

Lingard var blant Premier Leagues aller beste spillere i løpet av tiden på London Stadium og leverte ni scoringer og fem målgivende pasninger på 16 kamper.

Denne sesongen har ikke 28-åringen fått starte så mye som én Premier League-kamp. Nå vil tiden vise om den energiske engelskmannen får større tillit under Uniteds nye trener, Ralf Rangnick.

Moyes er i alle fall klar på at han synes sin gamle elev fortjener mer tid på banen.

– Han var virkelig god for oss. Jesse vet hva vi synes om ham rundt her. Jeg er skuffet på vegne av Jesse, fordi han er slik en talentfull fotballspiller og han spiller ikke, sa Moyes på sin pressekonferanse før West Hams møte med Chelsea, ifølge Daily Mail.

West Ham United v Southampton - Premier League
VAR LAGKAMERATER: Declan Rice og Jesse Lingard storkoste seg sammen i West Ham foregående sesong.

Sommerens overgangsvindu bragte med seg flust av rykter om at bobleblåserne fra London ønsket å hente Lingard på en permanent overgang, men 28-åringen ble til slutt værende på Old Trafford.

Det vil heller ikke være naturlig om skriveriene tar seg opp igjen i januarvinduet, ettersom Lingard da kan skrive under på en førtidsavtale med andre klubber, siden han er på utgående kontrakt.

Moyes roser Lingard for påvirkningen han hadde på West Ham i løpet av sin tid i hovedstaden, men sender også en verbal blomsterbukett til sine nåværende spillere, som har tatt opp hansken etter United-spilleren.

– Folk mente at det var Jesse som utgjorde forskjellen her. Men spillerne har beveget seg videre og tatt steget opp ett hakk etterpå. Men jeg må si at Jesse har spilt en stor rolle i det.

2021-22_burnley_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS