Moyes og Maguire

– Vi har fått et bud akseptert fra Manchester United

Publisert Sist oppdatert

Flere troverdige engelske medier, deriblant Sky Sports og The Athletic, meldte onsdag formiddag at West Ham har kommet til enighet med United om en overgangssum på £30 millioner.

På en pressekonferanse fredag kunne også West Ham-manager David Moyes bekrefte dette.

– Vi har fått et bud akseptert fra Manchester United, men så lenge han ikke er vår spiller så er ikke jeg i en posisjon til å snakke om ham, sier Moyes.

De personlige betingelsene er ventet å ikke bli et problem. The Suns United-journalist Neil Custis skrev torsdag at Manchester United vil kompensere Harry Maguire med rundt seks millioner pund, som i så fall langt på vei vil dekke reduksjonen i Maguires ukelønn fra 190.000 til rundt 120.000 pund.

Ifølge The Guardians Jacob Steinberg – vanligvis velinformert om West Ham – så har Maguire allerede blitt enig med West Ham om de personlige betingelsene, og det som gjenstår før overgangen er fullført er at det blir enighet mellom Maguire og United rundt de tidligere omtalte økonomiske forholdene.

Til tross for at United har akseptert bud på Maguire, kan midtstopperen være aktuell for Uniteds kamp mot Wolverhampton.

– Selvfølgelig, svarte Ten Hag på sin pressekonferanse fredag på spørsmål om Maguire vil være tilgjengelig.

Powered by Labrador CMS