– Fortalte sjefen at han drar

– Men avtalen er enda ikke i boks, sier Evertons styreformann.

Publisert Sist oppdatert

De fleste forventer at David Moyes blir Manchester Uniteds nye manager, og Supporterklubben har også hørt dette direkte fra såkalt gode kilder knyttet til United.

Nå handler det meste om hvor fort det hele kan skje.

Moyes selv reiste til London onsdag kveld for å overvære Chelseas kamp mot Tottenham, men i forkant av kampen skal han ha møtt Everton-formann Bill Kenwright i sistnevntes kontorer i London. Etterpå ville han ikke gi noen kommentarer til møtet, men Sky Sports viste bilder av hvordan Moyes løp fra kontoret til en ventende bil for å unngå å måtte veksle noen ord med den pågående journalisten.

Ifølge the Guardian brukte imidlertid Moyes møtet til å fortelle Kenwright om at han kom til å forlate Everton til fordel for United.

Da klokka i Norge rundet midnatt natt til torsdag, sa Evertons styreformann Bill Kenwright følgende til Sky Sports:

– Avtalen er ikke i boks. David vil lede Everton mot West Ham, men hva som nå skjer er ene og alene opp til ham selv.

Det siste er en selvfølgelighet – siden Moyes står uten kontrakt etter sesongen. Kontrakten med Everton går imidlertid først ut i slutten av juni.

Den 50 år gamle skotten er uansett ventet tilbake på Merseyside torsdag morgen, og det er da ventet at han vil fortelle Evertons støtteapparat og spillere om at han kommer til å gå til United.

– Men det vet ikke jeg noe om, sa Kenwright da Sky Sports spurte om dette medførte riktighet.

Det er verdt å merke seg at Moyes’ pressekonferanse fredag ikke er avlyst, og det er fortsatt ventet at han leder Everton i helgas kamp mot West Ham. Det er da ventet at han vil hylles av Everton-fansen – til tross for at alt nå tyder på at han forlater klubben.

Powered by Labrador CMS