– Andrevalg uansett

Alexander Büttners agent tror både Evra og Baines vil bli prioritert foran sin klient.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United fikk tidligere i sommer avslått et bud på £12 millioner for Evertons Leighton Baines, og ifølge Everton-boss Roberto Martinez har ikke United kommet tilbake med noe nytt bud siden den gang.

Alexander Büttner er en av spillerne Baines eventuelt må finne seg i å konkurrere med om venstrebackplassen i United dersom han kommer til Old Trafford. Büttners agent, Alexander Bursac, tror Everton-spilleren vil gå rett inn på laget om han gjennomfører et klubbytte til United, men mener en eventuell overgang avhenger av hvorvidt Patrice Evras blir værende i klubben.

– Moyes kjenner Baines veldig godt, så han kommer til å spille dersom han blir hentet fra Everton, sier Bursac til Goal.

– Evras overgang til Monaco ble ikke noe av, men hvis Evra reiser ønsker Moyes å hente Baines. Baines er landslagsspiller, 29 år og mer erfaren. Alex er en mann for fremtiden.

Agenten ser ut til å akseptere at Büttner ikke kommer til å være førstevalg den kommende sesongen, men innrømmer at det kan gå utover sin klients muligheter til å spille seg inn i Nederlands VM-tropp foran neste sommers sluttspill i Brasil.

– Hvis Baines ankommer vil sjansene hans for å spille være enda mindre enn forrige sesong. Det vil i så fall være synd siden Alex ønsker å spille for det nederlandske landslaget neste sesong, avslutter Bursac.

Powered by Labrador CMS