– Min forestilling? Den var fantastisk!

David May var i strålende humør etter veldedighetskampen i LSK-hallen.

Publisert Sist oppdatert

– Det var veldig stas, utrolig gøy, sa «Maysie» til united.no etter kampslutt.

Veldedighetskampen mellom tidligere LSK-helter og Allstars-spillerne, med blant andre May, Clayton Blackmore, Quinton Fortune og Lee Martin på laget, endte 2-2 etter full tid.

Men i straffesparkkonkurransen var David Mays lagkamerater totalt overlegne, og vant til slutt 3-0.

– Det var et godt resultat, og samtidig gøy at publikum fikk oppleve litt spenning, ettersom det gikk til straffer. Det var også til inntekt for en fin sak, og det er alltid fint å være i Norge.

Selve forestillingen i LSK-hallen, foran nesten 600 tilskuere, var alt annet enn noen rysare. Og til tross for labert tempo, hadde ikke David May sjans i havet til å holde ut i to x 40 minutter med elleverfotball.

Lagkameratene fikk så hatten passet

Men den tidligere United-spilleren var storfornøyd med egen innsats. – Det var veldig gøy å spille sammen med tidligere lagkamerater og kompiser.

– Hva synes du om din egen forestilling?

– Min forestilling? Den var fantastisk. «Pure class», sier May og flirer. Men han var ikke nådig i sin kritikk av lagkameratene.

– Quinton Fortune var fryktelig. Han har ikke sjans til å skaffe seg en ny klubb – han er ikke en gang god nok til å spille i norsk fotball!

– Og Clayton Blackmore, på sin side, han… han kunne trengt en hårtransplantasjon, fortsetter May, og titter bort på waliseren.

Beskrivelsen av Lee Martins forestilling var hakket mildere: – Huff, han var dårlig, sa May. Men da Lee Martin kom bort, fikk pipa raskt en annen lyd: – Lee Martin? Ja, han var faktisk veldig god, avslutter han smørblid overfor united.no.

Powered by Labrador CMS