mayfo

Slo tunnel på May: – Kanskje kommer det en ny stjerne herfra?

Publisert Sist oppdatert

David May og Pete Boyle er aktive om dagen.

Ikke før hadde de returnert til England etter en helg i Halden, så var de tilbake i Norge. Denne gangen på Fosnavåg.

Der var det nok en gang et tettpakket program for duoen, med en fotballskole med over 50 barn på Bergsøy kunstgressbane som et av høydepunktene.

Se video fra fotballskolen her:

 

– Dette var helt supert! Barna var helt fantastiske, herlig engasjement og glede. Dette er fremtidens fotballspillere og kanskje kan vi få en ny Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen eller Henning Berg herfra, alt er mulig, sier May i en kommentar.

– Slike tiltak som dette bygger motivasjon og inspirasjon og det handler om å gjøre det gøy for barna. Dette hadde ikke skjedd uten arrangør og sponsorene. Vi er veldig takknemlige for å komme over og gjøre dette. Det har vært briljant organisert, fortsetter han.

Den tidligere stopperkjempen vant ligaen, FA-cupen og Champions League med United, men er nå blitt 52 år gammel. Alt er dermed ikke helt som før, og han måtte tåle å bli slått tunnel på fra av fotballskole-deltakerne.

– Vi hadde egentlig tenkt å ha arrangementet inne i Fiskarhallen, men i det fantastiske været som kom så måtte vi alle ut. Det var en glede for meg å gå rundt og se mine gode kompiser fra Manchester spille fotball og engasjere seg med barna her, sier arrangør Thomas Sporsheim, som fikk hjelp av lokale trenere fra Bergsøy, flere ildsjeler og også mange lokale sponsorer for å komme i mål med arrangementet.

Billedserie fra arrangementet:

Søndag var May og Boyle sammen med Red Army Fosnavåg på den lokale puben, AH Sport Lounge, da United slå Nottingham Forest 2-0, der quiz-vinneren blant annet dro i land en Casemiro-drakt.

Duoen fikk også med seg sin første håndballkamp noensinne, da Bergsøy Håndball sikret et historisk opprykk.

– En kjempehelg, oppsummerer Sporsheim.

Merk: Alle foto fra Red Army Fosnavåg/Thomas Sporsheim.

Powered by Labrador CMS