– Evra vil få gjennomgå

– Han vil få høre det i resten av karrieren nå, sier David May til united.no.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere United-spiller David May er i Oslo for å være ekspert under Viasat Fotballs FA-cupsendinger lørdag. United.no tok derfor en prat med ham fredag kveld.

– Hvordan blir dette?

– Jeg håper det blir en ærlig kamp. Jeg håper virkelig ikke at bråket mellom Patrice Evra og Luis Suarez tas videre med inn i denne kampen. Det er imidlertid litt synd at det er 4. runde. Disse klubbene burde møttes i finalen. Det er Europas to største klubber.

– Tror du det blir noe bråk med bakgrunn i Suarez/Evra-situasjonen?

– Nei. Suarez spiller ikke, og så lenge Evra oppfører seg, og det kommer han til å gjøre fordi han er en ordentlig fyr, så tror jeg det går greit.

– Men Evra vil få høre det. Etter det som skjedde må han forvente å få høre det hver gang United møter Liverpool i resten av karrieren.

– Vinner United?

– Ja, jeg tror de klarer dette. Enten ved å vinne allerede lørdag. Alternativt ved å spille uavgjort, få returkamp på Old Trafford og så avgjøre det hele der, sier May.

– Jeg forventer uansett en fantastisk kamp. Det er de to største rivalene som møtes. Glem City. Det er Liverpool som er Uniteds største rival. Derfor bør dette bli fantastisk.

David May er altså ekspert på Viasats fotballsending som starter klokka 13 lørdag. Liverpool – United blåses i gang 13.45.

Powered by Labrador CMS