– Trenger ikke å selge spillere

David Gill beroliger fansen etter katastrofetall.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United la i dag frem regnskapet som viste at klubben gikk i solid underskudd forrige regnskapsår. Spekulasjonene rundt mulige spillersalg for å tjene inn det tapte startet øyeblikkelig, men David Gill sier det ikke er aktuelt.

– Vi er ikke en klubb som trenger å selge. Vi har penger i banken så vi opplever ikke noe press om å selge Wayne Rooney eller noen av de andre spillerne, sier han til Manchester Evening News.

Direktøren er fornøyd med regnskapet og viser spesielt til de store inntektene. Han tror ikke United vil oppleve samme nedtur som Liverpool har hatt i det site, og benekter samtidig at Glazer sto bak salget av Cristiano Ronaldo for å få inn mer penger.

– Ingen i klubben ville selge Ronaldo, men han ville dra og vi fikk en rekordstor sum for han. Vi vil alltid prøve å få de beste spillerne til klubben. Vi har £165 millioner i banken, men på mange måter ville vi heller hatt £80 millioner og Ronaldo i klubben, sier han.

– United-fans trenger ikke være bekymret. Vi har en langtidsplan på plass og inntektene stiger, samtidig som vi har kontroll på lønningene.

Powered by Labrador CMS