Må ta en avgjørelse

Flere dager med enormt Wayne Rooney-fokus. Nå må Sir Alex Ferguson og David Gill finne en løsning.

Publisert Sist oppdatert

– Hva slags virkelighetsoppfatning har du?

Spørsmålet kom fra Sir Alex Ferguson på gårsdagens pressekonferanse etter Bursaspors-kampen. En modig journalist lurte på om det var aktuelt å suspendere Wayne Rooney.

David Gill setter seg ned på managerens kontor på Carrington i formiddag. 24-åringen er temaet, og nå er Manchester Uniteds eiere, Glazer-familien, også involvert.

Kaptein Nemanja Vidic har gitt uttrykk for at de siste dagers kontroverser har gått utover de andre spillerne. Det kan ikke den mektige mannen fra Govan leve med.

«Value»

Rooney ga uttrykk for at han ønsket seg flere stjerner til klubber før sesongstart. Det skjedde aldri, og nå vil scouseren skifte beite.

Fergie gjentar at han ikke så noe «value» i overgangsmarkedet.

– Vi identifiserte én spiller i sommer, sa skotten, som i senere tid har avslørt at det var David Villa. Spanjolen valgte å skrive under for Barcelona.

United-bossen har en rekke ganger uttalt at han har en konkurransedyktig stall. Han mener at tidspunktet ikke har vært riktig for å handle stort.

– Vi tapte ligaen med ett poeng forrige sesong. Vi har vært stabile, men vi måtte få inn noe ungt. Vi ønsker å utvikle spillere.

Chris Smalling, Javier Hernandez og ubeskrevne Bebe kom inn. Sir Alex mener han rår over en tropp som er god nok til å kjempe om de største trofeene både på engelsk jord og i Europa. Wayne Rooney er ikke eniig.

– Men ingen klubb er garantert suksess, påpeker han.

Det er ikke kjent om Manchester United kommer med en uttalelse når Ferguson og direktør David Gill har pratet sammen.

Vi følger saken….

Powered by Labrador CMS