MUST raser mot Gill

Manchester United Supporters’ Trust (MUST) mener David Gill tar feil når han påstår at de fleste United-fans støtter Glazer-familien.

Publisert Sist oppdatert

Administrerende direktør David Gill har blitt sitert på at på verdensbasis støtter flesteparten Glazer-familen og arbeidet de har gjort i Manchester United, siden de overtok eieransvaret i 2005. Den oppfatningen deler ikke MUSTs styreleder Duncan Drasdo.

– David Gill snakker om at de som er i mot Glazer-familien og gjelden de har påført er i mindretall, men det han glemmer å nevne er at de har tatt ut flere hundre millioner pund av klubben, i tillegg til gjelden. Det er det vi er i mot, og hvilken fornuftig Manchester United-supporter ville ikke være det samme?, sier Drasdo til The Guardian.

– «Anti-folket» som han snakker om er ikke i undertall. Vi vil utfordre han til å finne én ekte United-supporter som ikke er i mot at hundrevis av millioner tas vekk fra klubben.

Gill hevdet også at det alltid har vært supportere som har vært mot eierskapene i klubben, og sa det er umulig å overbevise dem, uansett hvor mye suksess klubben oppnår.

– Vi er strålende fornøyd med suksessen Sir Alex Ferguson og laget har oppnådd på tross av Glazer-familien, men det er ikke suksess på banen det handler om her, og det har det aldri gjort. Gill er ikke troverdig hvis han later som det handler om sportslig suksess, sier Drasdo.

Powered by Labrador CMS