Kampen fortsetter

– Glazers kunngjøring endrer ingenting, ifølge Duncan Drasdo (bildet).

Publisert Sist oppdatert

MUST-lederen hevder at «Green & Gold»-kampanjen fortsetter med uforminsket styrke, uavhengig av David Gills uttalelser og fredagens kunngjøring fra United-styret. Der ble ethvert forsøk på å overtale Glazer-familien til å selge seg ut av Manchester United, blankt avvist.

Men Manchester United Supporters’ Trust (MUST) nekter å gi etter for signalene, enten de kommer fra Old Trafford eller Florida.

Kjente toner

– Ikke til salgs? Det høres kjent ut. For fem år siden var Manchester United heller ikke til salgs, men hva skjedde da? Jo, Glazer-familien kjøpte klubben, minner Drasdo om på MUSTs hjemmeside.

– Ut ifra det vi hører og leser på forskjellige klubbforumer, er det klart at Manchester United-supportere ikke kjøper propagandaen som spys ut fra Glazers PR-maskin.

– Dersom klubben virkelig ikke er til salgs, hva er da grunnen til at de i det hele tatt uttaler seg på denne måten? Hvorfor er de så opptatt av å fortelle verden at de ikke ønsker å selge? Hvis det virkelig forholder seg slik, kan de vel ganske enkelt bare avslå ethvert tilbud, undrer Drasdo.

Motstand også blant «Buccs»-fans

– Vi vet at deres USA-baserte forretningsvirksomheter er i store vanskeligheter, og at det hersker betydelig uro blant Buccs-fans *). Mange av dem nekter å fornye sesongkortene sine som følge av manglende investeringer fra Glazers side. Ringer det noen bjeller her?

– Det er helt åpenbart at «Green & Gold»-kampanjen og den voksende motstanden blant supportere som truer med å la være å fornye sesongkortene, har ført til panikk i Glazer-familien. De vet at supporterne har makt til å få dem fjernet, og de frykter at vreden over alle millionene de har tatt ut av klubben vår, har fått det til å flyte helt over for enkelte.

*) Buccs = Tampa Bay Buccaneers. En «American Football»-klubb som også eies av Glazer-familien.

Powered by Labrador CMS