Gill jnr. får svi

Oliver Gill, reservelagets lovende forsvarsspiller, opplever for tiden at det ikke er bare lett å være sønn av en far som sitter på toppen av United-pyramiden og til stadighet uttrykker uforbeholden støtte til Glazer-familien.

Publisert Sist oppdatert

Den 19 år gamle midtstopperen som søndag var ubenyttet reserve da United møtte Fulham, måtte tåle å bli pepet på da navnet hans ble ropt opp under spillerpresentasjonen før kampen. Tidligere har han også blitt offer for spredt utskjelling under opptredener for Uniteds reservelag.

Selv om det (hittil) bare er en liten minoritet som har valgt å la sin vrede over eierskapet i klubben gå ut over junior, råder det en viss frykt for at den unge spilleren skal la seg påvirke av hetsen.

Sir Alex Ferguson har ved flere anledninger uttrykt forståelse for supporternes demonstrasjoner mot Glazer-familiens eierskap, men skal være svært skuffet over behandlingen av Oliver Gill.

Andre innad i klubben mener at det ikke er videre grunn til bekymring, men vedgår at reaksjonene mot Gill junior går på tvers av managerens oppfordring om at alle må stille seg bak laget.

Kilde: The Guardian

Les også kommentaren: Pinlig hets

Powered by Labrador CMS