degea4243

– Det er nesten vanskelig å beskrive dette med ord

Publisert Sist oppdatert

På mange måter syndebukk i Europa League-finalen. Ingen straffer reddet før han selv misbrukte sin.

Så mange straffer på rad nå uten redning.

Et stempel som en av de verste keeperne på straffer.

Så overtid mot West Ham. United foran 2-1. Egentlig bare ett ordentlig spark igjen på ballen i kampen før dommeren blåser. Fra straffemerket.

Så reddet David de Gea.

Både poengene og dagen og følelsene og humøret til millioner av United-supportere.

david2243
ØYEBLIKKET: Da millioner av United-supportere skriker seg hese av glede søndag ettermiddag.

Jesse Lingard scoret 2-1-målet, og ble med det først den store helten, men etter strafferedningen fikk han hard kamp fra De Gea.

– Det ble galskap mot slutten der. Jesses scoring. Så en heldig straffe for dem, og deretter at de endret straffeskytter. Men jeg reddet. Det ble tre poeng. Tre massive poeng så jeg er veldig fornøyd, sa De Gea til manutd.com etter kampen.

– Jeg så først Rice med ballen. Da forventet jeg at han skulle ta straffen, men så kom Noble innpå, han er vel spesialisten deres, men fokuset mitt var uansett mest på meg selv.

– Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Det var vel 40 straffer eller noe uten redning, men denne var stor. Derfor er jeg veldig fornøyd, sa De Gea – som ikke helt turte å juble med en gang.

– Jeg var litt redd for at jeg hadde gått for tidlig, men dette er vanskelig å beskrive med ord. Laget vinner. Hva det betyr for alle supporterne, lagkameratene, trenerne. Det var fantastisk, sa spanjolen.

Han gledet seg også på vegne av Lingard.

– Det var en utrolig scoring, og han fortjener det. Han er en fantastisk spiller og fyr. Han er veldig bra for laget, men jeg føler også at vi fortjente poengene. Responsen vår etter midtuka var bra. Vi sa i garderoben at vi kom hit for å ta tre poeng, og det klarte vi, sa keeperen.

Powered by Labrador CMS