degs422

De Gea: – Flaut. Noe er veldig galt. Det er bare å beklage på ny

Publisert Sist oppdatert

Her samler vi en del reaksjoner etter tapet mot Watford.

David de Gea:

– Det var en flau 1. omgang. Vi kunne sluppet inn fire mål på 45 minutter. Det var vondt å se hvordan vi spilte i denne kampen. Det var mareritt etter mareritt. Det er uakseptabelt, sa David de Gea.

– Det er så mye å si. Det er lett å skylde på manageren eller trenerne, men av og til er det også spillerne.

– Vi forsøker å levere vårt beste og kjempe for laget, men noe er veldig galt. Du kan se det i kamper, nivået er så utrolig lavt, så svakt. Det er bare å beklage til supporterne – enda en gang.

– Jeg har opplevd vanskelige øyeblikk tidligere også, jeg tror alltid på meg selv og i øyeblikk som dette må vi være sterke både fysisk og mentalt. Vi er betalt for å spille for Manchester United, og vi må gjøre det bedre. Det skal ikke være slik som dette. Det er vanskelig å si så mye mer enn det.

– Det har også vært ille lenge. En klubb som Unied skal kjempe om trofeer og store ting, og la oss være ærlige – vi er langt unna det. Så må vi bare stå sammen. Vi må også si det samme utad, men det er også sant at vi nå må se på oss selv og hvordan vi kan forbedre oss.

Bruno Fernandes:

– Dette er alles feil. Det handler ikke om manageren, én spiller eller to – alle må ta ansvar fordi alle må gjøre det bedre.

– Vi forbedret ting, men vi gjorde det bare i 1. omgang og det er ikke nok i Premier League. I 2. omgang var vi på, men i 1. omgang var det for dårlig. Vi var ikke med, vi var ikke aggressive, vi taklet ikke, vi vant ikke duellene våre og det må du gjøre i disse kampene. Vi må ha samme intensitet som de har, og så krydre det med kvalitet – at vi viser hvorfor vi spiller for Manchester United.

Saken oppdateres når det kommer flere reaksjoner.

Powered by Labrador CMS