Manchester United v Southampton FC - Premier League

De Gea etter kampslutt: — Vi må ta poenget

Publisert Sist oppdatert

David de Gea ble kåret til banens beste etter poengdelingen på Old Trafford. Det var med god grunn at De Gea fikk kåringen og United kan takke målvakten for det ene poenget de tok med seg på søndag.

Etter kampslutt snakket De Gea med pressen. Han uttrykte at det hadde vært utrolig mange kamper hittil denne sesongen, og at han synes det er slitsomt. 

Det var også så klart umulig å unngå å få spørsmål om situasjonen rundt Casemiro.

– Før kampen ønsket vi å vinne de tre poengene, men kampen endret seg når Casemiro ble sendt av. Vi prøvde å gjøre vårt beste for å score, men det var vanskelig.  Men til slutt må vi ta poenget. Laget viste stor lagånd. Vi kjempet til slutten og vi kunne ha tapt kampen, eller vunnet kampen, men vi viste god lagånd.

– Taklingen var en helt vanlig takling, han rørte ballen. Han var uheldig. Han prøvde å treffe ballen og foten hans havnet høyere. Vi led litt av det, vi måtte spille 70 minutter med 10 spillere, men vi viste mot og fortsatte å prøve til slutten. Jeg synes dommerne må være mer konsekvente. Noen ganger gir de et rødt kort, noen ganger ikke.

– Det er tøft å miste Casemiro i fire kamper. Det er mye, men vi har en stor tropp, alle er klare til å spille. Spillerne fra benken gjorde en fantastisk jobb. Alle er klare og spillerne som fortjener å spille i den posisjonen, vil spille bra.

Powered by Labrador CMS