victorintervju150222c

Lindelöf om De Gea: – Han har vært fantastisk hele sesongen

Publisert Sist oppdatert

Da lagoppstillingen ble annonsert tirsdag kveld, så var ikke Victor Lindelöfs navn med blant de elleve som skulle starte, men svensken endte opp med å starte kampen likevel, etter at Raphaël Varane måtte stå over på grunn av sykdom.

Å kastes inn på kort varsel plaget ikke Lindelöf.

– Jeg er alltid klar for hva enn som skulle skje. Ja, i dag fortalte de meg sent at jeg skulle starte, men som sagt er jeg alltid klar, og jeg er glad for å kunne hjelpe laget. Jeg er vanligvis ikke en nervøs fyr. Jeg stoler alltid på mine ferdigheter, og vet hva jeg kan gjøre på banen. Jeg forbereder meg alltid på samme måte uansett om jeg spiller eller ikke, slik at jeg alltid er klar til å spille, sa Lindelöf til MUTV etter kampen.

victor150222n
VICTOR(Y): Lindelöf spilte hele kampen da United vant 2-0 mot Brighton.

Roste De Gea

En som definitivt leverte varene mot Brighton, var David de Gea, som hadde en glimrende redning på Jakub Moders heading mot slutten av førsteomgangen.

– Han har vært fantastisk hele sesongen, og han hadde en fantastisk redning der for oss. Om vi holder nullen, så har vi alle muligheter til å vinne kampen, og det var det som skjedde i dag. Vi holdt nullen, og forsvarte oss godt som lag, synes jeg, og vi scoret to mål, så jeg er veldig fornøyd.

Siden det lenge stod 1-0 på grunn av sjansesløsing, så ble det likevel litt nervøst, men til slutt satte Bruno Fernandes inn Uniteds andre mål.

– Selvsagt kan alt skje i fotballen når det er 1-0, selv om de har én mann mindre. Vi presset på for å få det andre målet, og vi hadde mange muligheter til å score det målet. Det kom sent, og det var en god følelse da Bruno scoret det andre målet.

– Forhåpentligvis, hvis neste kamp blir samme type kamp, så får vi det andre målet tidligere.

Manchester United v Brighton & Hove Albion - Premier League
SIKRET SEIEREN: Bruno Fernandes.
Powered by Labrador CMS