De Gea gir klare beskjeder under ligacupkampen mot Liverpool.

Takker fansen

Å spille på Old Trafford er en helt spesiell følelse, mener David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

Resultatene går ikke Uniteds vei for tiden, men supporternes støtte er til stede. Mot Sunderland sang for eksempel fansen «every single one of us will stand by David Moyes!» høylydt. Spillerne er også mennesker, og støtten også de mottar fra spillerne varmer, mener Uniteds burvokter.

– Jeg har vært overveldet av kjærligheten og støtten fra fansen. Jeg er virkelig takknemlig for støtten, og når fansen er bak oss hjelper det oss til å prestere godt, til å samle oss til store kamper, og å være suksessfulle, sa De Gea til MUTV.

Stemningen på Old Trafford kan alltids fortsatt bli bedre, men denne sesongen har kanskje stemningen vært bedre enn i en del tidligere sesonger. David de Gea elsker i alle fall å spille på Old Trafford.

– Det er umulig å sette ord på det. Du må oppleve den typen følelse heller å beskrive det. Det er noe så spesielt. Å spille på en bane som det med fulle tribuner og alle bak deg er fantastisk. Det er en drøm.

Å være ung keeper for en storklubb er ikke enkelt, og flere var kritiske til sjansen Sir Alex Ferguson tok da spanjolen fikk oppgaven med å erstatte selveste Edwin van der Sar. Etter en tøff start slo De Gea tilbake på en måte som det er vanskelig å ikke beundre, og han kan være en rollemodell for mange andre unge spillere.

De Gea sier redningene som gir laget poeng betyr mest for han.
JUBEL: David de Gea og United-spillerne feirer med fansen etter at seriegullet i fjor var sikret.

Men når en spiller for United er en ikke bare en rollemodell for fotballspillere, og De Gea er fullt klar over at han blir sett opp til av unger i hele verden.

– Vel, det er viktig å være rolig og avslappet, men å ta ansvaret ditt på alvor. Det er viktig å alltid gjøre de riktige tingene slik at enhver som ser opp til deg kan være stolt av hvordan du ter deg.

Powered by Labrador CMS