– Ønsker ikke ny kontrakt

Sir Alex bekrefter at Tomasz Kuszczak ønsker å forlate United når kontrakten hans løper ut etter sesongen.

Publisert Sist oppdatert
Den polske keeperen kom til United etter å ha vært på lån fra West Bromwich i 2006. Året etter ble avtalen gjort permanent.
Kuszczak har riktignok aldri klart å etablere seg som noe førstevalg i løpet av tiden sin på Old Trafford. Han har faktisk ikke vært å se på banen for førstelaget en eneste gang denne sesongen.
29-åringen blir sett på som et fjerdevalg på keeperplassen. Bak David de Gea, Anders Lindegaard og Ben Amos. Med de førstnevnte ute med skade sist kamp mot Stoke var det spekulasjoner om at polakken endelig skulle få vokte buret på Old Trafford. Det var imidlertid unggutten Ben Amos som fikk sin Premier League debut, dermed måtte Kuszczak nøye seg med en plass på benken.
Ifølge skysports har Sir Alex Ferguson nå bekreftet at den polske keeperen ønsker å forlate klubben for å få spille regelmessig førstelagsfotball.
– Vi har Tomasz Kuszczak men hans kontrakt ender denne sommeren og han ønsker ikke å signere en ny.
– Han ønsker å spille fast for et lag, skal Ferguson ha sagt.
Polakken var tydelig skuffet da han ikke fikk forlate klubben etter å ha blitt aet til sin gamle klubb WBA forrige sommer.
Han har vært aet til et mulig lån til Leeds United, og er nå nylig blitt aet til CSKA Moskva, ettersom russiske klubber fortsatt har muligheten til å hente inn nye spillere.
Powered by Labrador CMS