– 18 nuller? Det betyr at laget har forsvart seg godt

REAKSJONER: Ydmyk David de Gea er fornøyd.

Publisert Sist oppdatert

José Mourinho var middels fornøyd etter torsdagens uavgjort, noe dere kan lese mer om her.

Under følger andre reaksjoner etter oppgjøret:

Ashley Young:

– De få minuttene på slutten tar meg til 500 klubbkamper, 200 av dem for Manchester United. Ikke verst for 15-åringen som ble fortalt at han var «for liten», skrev Young på Twitter, før han fulgte opp med en ny tweet:

En mer stor bortekamp for fansen vår på Wembley, men før det, med andreplassen sikret, la oss få søndagen til å handle bare om LEGENDEN Michael Carrick!

Luke Shaw:

Scott McTominay:

David de Gea:

– Ja, det var nøkkelen [å sikre andreplassen]. Vi ønsket å avslutte på andreplass, og vi gjorde det, vi tok poenget. Vi spilte bedre enn dem, vi hadde noen sjanser, og nå har vi én hjemmekamp igjen for å avslutte [ligasesongen].

– Det er fint å avslutte så høyt som vi kunne, og vi gjorde det, så vi er fornøyde. Nå har vi én kamp igjen før finalen, og så må vi fortsette å trene godt, og prøve å vinne den siste kampen.

[Om at han har holdt nullen atten ganger, og dermed vunnet Golden Glove]: – Det er veldig bra. Jeg tror det betyr at laget har forsvart seg godt hele året, og jeg er glad for det.

[Om egen sesong generelt] – Jeg er veldig fornøyd, det har vært en veldig god sesong. Jeg har selvtillit, jeg føler meg sterk, så jeg føler meg veldig, veldig bra.

[Om det blir FA-cup-triumf også] – Jeg håper det! Vi vil kjempe for det. Det er en mulighet til å avslutte sesongen med en tittel, og vi er Manchester United. Det er en spesiell kamp, og på Wembley selvsagt, så vi ønsker å vinne.

Andy Mitten:

Han var ikke like fornøyd, i alle fall ikke med underholdningen!

Powered by Labrador CMS