Farvel De Gea …?

Spanjolens lagkamerater tror ikke de vil få se sisteskansen sin i United-drakt lenger, ifølge Mail-journalist.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kom den ofte troverdige Daily Mail-journalisten Ian Ladyman med nyheten om at De Gea-til-Madrid-avtalen er så godt som i boks. £25 millioner skal være nok for å lokke spanjolen over til «Los Blancos».

Selv om United har tilbydt sisteskansen en ukelønn på £200,000 skal han ikke være interessert i å forlenge, og fjorårets Champions League-vinner ser ut til å endelig få inn en ordentlig erstatter til en aldrende Iker Casillas.

Ifølge Ladyman, har spillere og ansatte på Aon Training Complex fortalt journalisten at de tviler på å se De Gea i United-drakt fra og med neste sesong, etter samtaler med 24-åringen ved sesongslutt.

Det har i månedsvis versert rykter rundt en mulig overgang til Real Madrid for David De Gea. Den spanske hovedstadsklubbens Casillas er forbi toppen, og en ny spanjol er på vei mot sin topp – nemlig Uniteds De Gea.

Det har vært litt frem og tilbake, og De Gea selv har nektet å kommentere ryktene, mens Louis van Gaal selv har gitt uttrykk for at spanjolens fremtid på Old Trafford er usikker.

Powered by Labrador CMS