– Vil se mer av det samme

Peter Schmeichel er klar på at det ikke er altfor mye som trenger å bli bedre hos David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

Danske Peter Schmeichel er kanskje den største keeperlegenden i Uniteds historie, men i fjor viste unge David de Gea seg for alvor frem. 22-åringen var Premier Leagues beste, og mange regner han allerede nå blant verdens aller beste.

Derfor er det ikke mye nytt Schmeichel vil se av de Gea denne sesongen.

– Jeg vil se mer av det samme, sier Schmeichel til manutd.com.

– Han jobber imidlertid med en ny keepertrener, og for meg er det en stor greie. Chris Woods var en fantastisk keeper selv og også en gentlemann. Han gjorde det veldig bra i Everton, og gjør ting på en annen måte enn de er vant til. Det vil kunne gi De Gea nye erfaringer og enda mer mental styrke enn det han har fått de siste par årene, fortsetter han.

– Ny inspirasjon vil hjelpe, og totalt sett så trenger han bare å spisse blyanten enda litt mer, sier Schmeichel før tirsdagens kamp mot AIK.

I den kampen er det også en stor sjanse for at De Gea kommer til å stå. I Asia stod Anders Lindegaard og Ben Amos to kamper hver, mens spanjolen kun har voktet Uniteds mål i 2-3-tapet for Yokohama. Med seriestart snaue to uker unna vil det imidlertid overraske stort om ikke De Gea får spilletid fra start i Sverige.

Powered by Labrador CMS