Støttes av legenden

– Jeg tror han har en stor fremtid foran seg, sier Peter Schmeichel om David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea har blitt mye kritisert i starten av sin United-karriere, etter å ha sluppet inn et par enkle mål i sesongstarten. Peter Schmeichel, av mange regnet som Uniteds beste keeper gjennom tidene, mener imidlertid at kritikken mot den unge spanjolen har vært uberettiget.

– Han han fikk, etter min mening, svært ufortjent kritikk selv før han hadde spilt sin første kamp, sier Schmeichel til Five Live Sport.

– Jeg vil ikke si han har gjort noen kjempetabber.

Den danske keeperkjempen er imponert over hvordan De Gea taklet presset mot Tottenham i sin første hjemmekamp for United, og tror at 20-åringen kommer til å bli en stor suksess når han blir vant til den engelske fotballen.

– Jeg synes han viste fantastisk karakter i kampen mot Tottenham. Han var ikke preget av å være på Old Trafford. Alt han gjorde var bra – redningene og igangsettingen var akkurat som det skulle være. Det ser ut som om han har lært noe.

– Han er ung, og det tar litt tid å tilpasse seg fotballen som spilles i Premier League, spillerne man møter, og dommerne her – som tillater mye mer fysisk kontakt. Han trenger å lære, og jeg tror han har en stor fremtid foran seg, avslutter Peter Schmeichel.

Powered by Labrador CMS