– Dette er latterlig

Spanske og engelske aviser er samstemte i dommen etter at David de Geas overgang gikk i vasken.

Publisert Sist oppdatert

«Latterlig» er den korte, men konkrete dommen over den bisarre overgangsfarsen fra Spanias største avis Marca.

Avisen som er kjent for sine gode og tette forbindelser med Real Madrid, er denne gangen ikke nådig i sin dom over Real-president Florentino Perez.

– Uverdig!

Marca viser til at dette har vært en alt annet enn en imponerende sommer for presidenten med behandlingen av Iker Casillas og kontraktsbråket med Sergio Ramos.

Avisen forklarer også at stemningen nå har svingt i retning av sympati med Real-keeper Keylor Navas som var en del av avtalen som skulle sende David de Gea til Real Madrid.

LATTERLIG: Den spanske avisen Marca er ikke imponert over Real Madrid og United etter at overgangen til David de Gea endte i en farse.
LATTERLIG: Den spanske avisen Marca er ikke imponert over Real Madrid og United etter at overgangen til David de Gea endte i en farse.

David Kidd i The Mirror skriver at «Drømmenes teater» har blitt gjort til latter, mens kollega Davd McDonnell skriver at hierarkiet på Old Trafford tror Real Madrid torpederte overgangen med vilje etter å ha fått kalde føtter.

Chris Wheeler i Daily Mail sier United verdighet på overgangsmarkedet forsvant med Sir Alex Ferguson og spør om dette er hva Louis van Gaal mener når han snakker om sin berømte filosofi.

Den spanske avisen AS skriver at David de Gea fikk trøst av lagkamerat Juan Mata i går, mens Real Madrid-trener Rafael Benitez ikke vil kommentere overgangsfarsen.

– David må spille

En som derimot har noe å si er Spanias landslagssjef Vicente del Bosque. Han har tatt De Gea ut i troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Slovakia og Makedonia. 

– Han (David de Gea) må være profesjonell og legge dette bak seg, sier Vicente del Bosque til Marca. Foreløpig har ikke landslagssjefen snakket med sisteskansen om det som skjedde, men sier han vil følge situasjonen nøye.

– Om jeg føler at jeg m ta en prat med ham så vil jeg gjøre det, sier del Bosque.

Om De Geas sjanser til å vokte Spanias mål i EM i Frankrike neste sommer er Spanias trener krystallklar.

– Jeg håper han får spille igjen og gjør han det bra kan vi inkludere ham i troppen. Om han ikke spiller blir det veldig vanskelig for han å bli med til EM.

 

Powered by Labrador CMS