Se hvem som er tilbake!

BILDESERIE: Alexis Sánchez trente sammen med resten av United-troppen på Carrington fredag formiddag.

Publisert Sist oppdatert

Chileneren har vært ute av spill etter en hamstringsskade han pådro seg på trening i slutten av november, men nå er Sánchez tilbake i trening og klar til å kjempe om en plass på laget.

Se bildeserien fra fredagens trening på Carrington:

På fredagens pressekonferanse opplyste United-manager Ole Gunnar Solskjær at Alexis Sánchez hadde gjennomført en lett treningsøkt torsdag sammen med blant andre Romelu Lukaku og Anthony Martial.

Fredag formiddag var alle tre på plass da Uniteds spillere gjorde unna de siste forberedelsene til Bournemouth-kampen.

I tillegg var både Antonio Valencia og Scott McTominay med United-troppen på Carrington sammen med unguttene Angel Gomes, DJ Buffonge og Ro-Shaun Williams.

Dermed kan det se ut til at stopperduoen Marcos Rojo og Chris Smalling er de eneste United-spillerne som definitivt er uaktuelle til Bournemouth-kampen med skader.

For Ole Gunnar Solskjær vil det være gull verdt å ha en bred spillerstall å velge blant. Kamppgrogrammet utover vinteren er nemlig meget tøft, med både FA-cup og Champions League på menyen i tillegg til Premier League-programmet.

Det gjenstår å se om Sánchez og Lukaku rekker søndagens kamp mot Bournemouth, men begge er trolig uansett aktuelle til Newcastle-kampen 2. januar og FA-cup-oppgjøret mot Reading tre dager etter.

PS! På bildene fra Carrington var også en gammel kjenning. Mark Dempsey er det siste tilskuddet i Uniteds trenerteam. Dempsey har jobbet under Solskjær både i Molde og Cardiff tidligere og er kjent fra norsk fotball som trener for både Haugesund, Start og Kongsvinger. 

 

Powered by Labrador CMS