LIVE: Vi fulgte Italia-Spania

David De Gea ble den eneste Manchester United-spilleren på banen torsdag kveld.

Av David De Gea, Ander Herrera og Matteo Darmian, var det bare førstnevnte vi fikk se i aksjon i Torino denne kvelden. Ikke fikk sisteskansen vår nevneverdig mye å gjøre heller, før dommeren blåste straffe ti minutter før slutt. Der ble De Rossi for stor, og satte ballen kaldt i motsatt hjørne for De Gea.

Kampen i seg selv var litt som forventet; Spania hadde ballen store deler av kampen, og Italia forsvarte seg godt og gikk for kontringer. Straffesituasjonen bragte litt dramatikk til kampen, da det ikke så ut som dommer hadde tenkt til å blåse, men linjedommer signaliserte for straffe.

Det blir spennende å se om noen av lagene gjør forandringer inn mot neste runde. Spania møter da Albania, og Italia møter Makedonia. Kampene spilles søndag 9.oktober, så får vi se om Ander Herrera og Matteo Darmian har spilt seg inn i laget til da.

ITALIA – SPANIA 1-1:

22.37: Kampen slutt, det ender 1-1.

22.27: Spania gjør sitt siste bytte, Thiago kommer inn for Vitolo. Dette betyr at Ander Herrera ikke får spilletid i dag.

22.25: Italia utligner på straffe! De Rossi var iskald fra straffemerket, sender David De Gea i feil hjørne. 1-1.

22.19: Ramos gult kort. Italia bytter også Parolo ut med Belotti, noe som betyr at vi ikke får se Matteo Darmian på banen i dag.

22.10: Diego Costa klinker ballen opp på tribunen lenge etter at dommeren har blåst, og skal etter boka få sitt andre gule. Slipper det, men Lopetegui tar ingen sjanser og bytter han ut mot Morata.

22.03: Italia foretar et bytte. Ut går Graziano Pellè, inn kommer Ciro Immobile.

21.58: MÅL! Buffon med en merkelig tabbe, ser nesten ut som han bommer på ballen. Vitolo får en enkel jobb med å sette ballen i et åpent mål. Spania opp i føringen!

21.49: Andre omgang sparkes i gang! Ingen av lagene har gjort bytter i pausen.

Første omgang har forløpt seg litt som forventet, Spania har hatt ballen mest og Italia prøver seg på kontringer. De Gea har så langt ikke blitt satt nevneverdig på prøve, men har lykkes med utspillene sine. Ellers kan det nevnes at Costa er noe heldig som fortsatt er på banen, men han ble også feilaktig avblåst for offside like før pause.

21.34: Pause!

21.31: Costa er igjen oppe med hånda i ansiktet til Bonucci, denne gangen blir han belønnet med et gult kort.

21.30: Vitolo får det gule kortet, etter et sent spark mot Italias Bonucci.

21.19: Montolivo skadet, inn kommer Bonaventura for Italia.

21.09: Spania må foreta sitt første bytte i kampen, Nacho erstatter Jordi Alba, som må ut med skade.

21.00: Det har vært et forholdsvis rolig kvarter innledningsvis i kampen, hvor Spania har hatt ballen store deler av tiden – som forventet.

20.53: Diego Costa er heldig som unngår kort, etter en hånd i ansiktet til Bonucci.

20.45: Kampen er i gang!

Det ser ut til at Spania går ut i en 433-formasjon, og Italia går ut i en typisk 352-formasjon.

Kampen spilles forøvrig i Torino, på Juventus Stadium. Avspark er kl 20.45. Kampen vises på tv her i Norge, på MAX.

20.53: Der er laget til Italia også ute, og Matteo Darmian må også starte kampen fra benken.

20.51: Laget til Spania har kommet!