Leicester City v Manchester United - Premier League

– Kanskje den eneste bonusen i dag

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford er endelig tilbake etter skulderoperasjonen som har holdt ham ute av spill helt siden EM-finalen i juli. Lørdag fikk han sine første tellende United-minutter på banen siden Europa League-finalen.

Angriperen feiret anledningen med å score 2-2-målet på King Power Stadium, et mål som dessverre ikke var nok til å gi United poeng.

Etter kampen uttrykker manager Ole Gunnar Solskjær glede over å ha sin elev tilbake på gressmatten.

– Marcus har jobbet hardt. Han scorer målet og det var flott å se ham tilbake igjen på banen.

(+) BØRSEN: «Et positivt comeback»

Solskjær mener Rashfords tilbakekomst er ett av få lyspunkter på en ellers mørk dag.

– Det er nok kanskje den eneste bonusen i dag, sier Solskjær, før han også sender en blomsterkvast til sin spanske sisteskanse.

– Kanskje David også, men når keeperen er den beste spilleren din etter å ha sluppet inn fire mål, har det vært en dårlig dag.

degea53223
SJEF: Lagkameratene kunne takke David de Gea for at det ikke ble styggere enn det ble på Filbert Way lørdag.

Blant dem som hadde en tøff dag på jobben er Paul Pogba og Nemanja Matic. Etter kampen mente Leicester-trener Brendan Rodgers at Uniteds sentrale spillere gjorde det lett for hjemmelaget, ettersom de «ikke presset» Leicester-spillerne.

Solskjær sier seg enig i at United ikke gjorde en god nok jobb i forsvar, men at det ikke bare er Matic og Pogba som skal ha skylden for det.

– Vi var for lette å spille gjennom. Jeg vil ikke si at det bare er Nemanja og Pauls skyld, det er hele laget som må være kompakte og mer aggressive. Vi taklet bakromsløpene godt nok, men kanskje vi ga dem litt for mye plass ved å falle av.

Powered by Labrador CMS