– Klarer knapt å vente

Ander Herrera ser frem til å spille på Old Trafford for første gang i rødt når de tirsdag kveld tar imot Valencia.

Publisert Sist oppdatert

Ander Herrera fikk under årets sesongoppkjøring i USA oppleve hva de vil si å være en United-spiller, og den nysignerte spanjolen er ekstra spent å spille i rødt på Old Trafford for første gang når de tirsdag kveld tar i mot Valencia.

Den spanske midtbanespilleren fikk spille jevnlig under USA-turen som endte i gledesrus da de gikk vant hele 3-1 over Liverpool i Miami under International Champions Cup forrige mandag. Louis van Gaals menn skal igjen i aksjon tirsdag kveld når de tar i mot Valencia som en del av REUNITED14, hvor første hjemmekamp til den nye managerens blir markert. Herrera ser frem til kampen og teller ned til avspark:

– Jeg kan knapt vente til å spille på ‘Drømmenes Teater’. Vi har spilte bra under USA-turen og ser frem til å gjøre det samme foran egne supportere på hjemmebane, sa han til MUTV i forbindelse med et eksklusiv intervju.

– Jeg ser virkelig frem til tirsdagens kamp, og selv om det er en vennskapskamp så har jeg et ønske om å vinne. Jeg har spilt mot Valencia opptil flere ganger tidligere, og tradisjonelt sett er de et lag som ønsker å ha ballen og spiller offensivt. De har også nettopp vunnet Emirates Cup, så det vil bli en fin utfordring for oss.

SOLID: Ander Herrera har imponert så langt i United-trøya.
SOLID: Ander Herrera har imponert så langt i United-trøya.

Men det er ikke bare ute på banen Herrera har funnet seg godt til rette. Han føler at han har blitt tatt godt imot av resten av troppen, og har fått et ekstra godt bånd til sine landsmenn Juan Mata og David De Gea.

– David og Juan har hjulpet meg mye, men resten av troppen har også tatt meg veldig godt imot. Alle har vært hjelpsomme, både på og utenfor banen, noe jeg er veldig takknemlig for.

– Vi ser alle frem mot tirsdagens kamp og den vil nok blir ekstra spesiell for Juan som har spilt for klubben tidligere. Det vil bli en stor kamp for ham, men han ønsker selvagt at United vinner, det gjør vi alle.

Hele intervjuet med Ander Herrera kan du se på MUTV mandag kveld kl. 19:30 (norsk tid).

Powered by Labrador CMS