Los Diablos Rojos

United kan potensielt ha sju spillere med spansk som morsmål i førsteelleveren mot QPR.

Publisert Sist oppdatert

Om du ikke kan spansk, og heller ikke har en oversettingstjeneste tilgjengelig: Overskriften er spansk for «de røde djevlene».

Nå er ikke undertegnede spesielt dreven i spansk, men det er det nok av United-spillere som er for tiden, og United kan ha en overvekt av spansktalende spillere i startelleveren mot QPR søndag ettermiddag.

Bakerst står David de Gea, og foran målvakten kan Marcos Rojo fort få sin debut. Antonio Valencia kan spille i flere posisjoner, så uansett formasjon er han aktuell for en startplass, spesielt med tanke på skadesituasjonen.

Både Ander Herrera og Angel Di María er svært aktuelle på den sentrale midtbanen. Litt ubalansert, kanskje, men det kan være Daley Blind må spille i en annen posisjon på grunn av skadene. Uansett er begge høyaktuelle.

Juan Mata er en spiller mange spår vil bli ofret, men han har hittil fått tillit av Van Gaal, og kanskje får han det igjen mot Rio Ferdinand & co. Men det er Falcao alle går rundt og lurer på om vil spille. Van Gaal var hemmelighetsfull om det på pressekonferansen sin fredag ettermiddag, men colombianeren har altså også spansk som morsmål.

Rooney Van Persie Van Gaal
– Nei, jeg tuller ikke. Dere må på spanskkurs!

Det er kanskje mer sannsynlig at noen av disse må starte på benken, men det kan fort bli et flertall av spansktalende spillere i førsteelleveren likevel. Det er i så fall første gang i Manchester Uniteds historie. Da er det kanskje ikke så dumt at manager Van Gaal kan språket, og at de portugisisktalende i troppen nok har få problemer med å forstå spansk.

Også utlånte Javier Hernández, Ángelo Henríquez og Guillermo Varela har for øvrig spansk som morsmål.

Powered by Labrador CMS