– Fellaini på sitt beste

– Men David de Gea er nå Uniteds viktigste spiller, sier Rene Meulensteen.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Fergusons tidligere førstelagstrener jobber nå som konsulent for amerikanske Philadelphia Union, men følger fortsatt nøye med på hva som skjer med United.

– For tidlig for gullkamp

Onsdag kom han med følgende vurdering av United på Sky Sports News.

– En rekke med seirer. Det er det alle har ventet på. Jeg tror det handler om at de har begynt å ta til seg det Louis van Gaal har forsøkt å fortelle dem.

– Når du spør om det kan bli gullkamp så er det ikke for sent for det hvis man tenker på sesongen, men det er likevel kanskje litt for tidlig for laget. Det skal litt til for å ta igjen et sterkt Chelsea, men sesongen er lang. Vi er fortsatt ikke kommet til jul, og ligaen avgjøres i mars og april. United er imidlertid fortsatt ikke bedre enn at de må ta én kamp og én uke om gangen.

– Wilson blir viktig

Meulesteen er også klar i omtalen sin av Fellaini, De Gea og Wilson.

Manchester United FC Players Visit General Motors HQ In Detroit

– Samtidig er David de Gea Uniteds viktigste spiller for øyeblikket. Han har levert så utrolig mange gode redninger, selv om vi alltid har visst at han har dette i seg. Man må huske på at han var ung da han kom til Premier League, at han fortsatt er ung, men det tar tid å tilvenne seg Premier League. Nå vet han hva som kommer og er blitt mer moden. Det ser man på prestasjonene.

– Når det gjelder James Wilson hadde jeg ham som unggutt på akademiet. Den gutten har mål i seg. Så fort han venner seg til Premier League så blir han en viktig spiller for United i fremtiden.

Powered by Labrador CMS