AGÜERO: Bommer langt sjeldnere enn Zlatan.

Ryktesaker, uke 18

RYKTER: Zlatan skal være på flyttefot. Bor erstatteren allerede i Manchester?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 7. mai

10.00: United leder an i kampen om å signere James Rodriguez. Det sier den anerkjente spanske journalisten Guillem Balague til Sky Sports, noe som blir gjengitt av lokalavisa Manchester Evening News søndag.

Colombianeren vil lette Glazers lommebok med 60 millioner euro, men det kan fort være verdt det etter at han viste frem hva han kunne i Real Madrids 4-0 seier mot Granada lørdag.

Da noterte «Chames», som også scoret i sist El Clasico, seg for to scoringer mot Andereas Pereiras mannskap.

08.30: Planlegger United et sjokkbud på Sergio Agüero? The Sun har en ekslusiv sak der de hevder argentineren regnes som overflødig i den lyseblå delen av Manchester ettersom Guardiola vil satse på Gabriel Jesus, og at United skal være interessert i å betale 55 millioner pund for superspissen.

Problemet er at United og City ikke er bestevenner, og det er vel strengt tatt heller ikke Mourinho og Guardiola heller. Men Uniteds portugisiske sjef skal være desperat etter å sikre seg en stjernespiss når han mister Zlatan, og en argentinsk superspiss har jo også dratt fra United til City tidligere, så hvorfor ikke andre veien….

08.00: Sunday People Sport, eller Daily Mirror som de også kaller seg, erfarer at Zlatan-familien allerede har bestemt seg for å flytte fra Cheshire og dermed at svensken har bestemt seg for å forlate Manchester United etter denne sesongen.

Ifølge «rapporter i Sverige» (Som vi ikke greier å finne igjen) skal Zlatan flytte hjem igjen til Malmö for å rehabilitere seg etter skaden med fysioterapeuten Richard Dahan, som han har samarbeidet med allerede siden han debuterte på det svenske landslaget tilbake i 2001.

Lørdag 6. mai

11.15: 17 millioner pund. Det er det Celtic krever for venstrebacken Kieran Tierney, som har hatt en stor sesong under ledelse av Brendan Rodgers. Det hevder Daily Mail.

Både United og Chelsea skal være interessert i 19-åringen.

11.00: Mourinhos overgangsbudsjett i sommer: 400 millioner pund. Det hevder Guillem Balague.

– Men de er ikke de eneste som kommer til å bruke mye penger. Det kommer til å bli en stor sommer. 

10.50: Gareth Bale til United? Et rykte vi hørte ofte rett før waliseren signerte for Real Madrid, og et rykte vi også har fått høre i ettertid.

Superstjernen har slitt med skader i det siste, og fremtiden i Madrid skal være usikker. Ifølge spanske Don Balon, har 27-åringen fortalt sin agent at han er åpen for å spille for både United og Chelsea.

Et rykte vi anbefaler å ta med en klype salt, spesielt siden Bale også skal være åpen for å signere for Bayern Munchen og PSG. Åpen for andre storklubber altså…

10.45: Ingen dag uten rykter om Kylian Mbappe. Tidligere i uka hevdet flere medier at United hadde lagt inn et bud på Monaco-spissen på 72 millioner pund. Nå hevder Marca at United har lagt en enda høyere sum på bordet, nemlig 84 millioner pund, noe som tilsier rundt 100 millioner euro.

10.40: United og City er på jakt etter Ajax-unggutten Brian Brobbey. Det hevder The Sun, som skriver at de røde djevlene følger nøye med på den 15 år gamle spissen – ryktet å være ett av de største spisstalentene fra Ajax-akademiet på lang, lang tid.

Speidere fra begge Manchester-klubbene så han i aksjon nylig.

10.10: Real Madrid tror byrivalen Atletico selger Antoine Griezmann til United i sommer. Franskmannen skal ha en utkjøpsklausul på rundt 89 millioner pund.

Men United skal være klare til å legge det som trengs på bordet for Griezmann, og Diario Madridista skriver at Real har gitt opp franskmannen.

Nettstedet hevder følgende: «Real Madrid tror José Mourinho allerede har snakket personlig med Griezmann for å overtale han, og følelsen er at at portugiseren er nær ved å klare det.»

United må imidlertid kvalifisere seg for Champions League for at en avtale skal være aktuell. Men vi er jo på god vei dit, er vi ikke?

Fredag 5. mai

07.40: Ryan Giggs er blant kandidatene til å overta som Middlesbroughs nye manager, et Boro som sannsynligvis rykker ned fra Premier League denne sesongen.

07.35: Litt om Kylian Mbappe også. Manchester City skal ha sagt at de er villig til å betale 94 millioner pund for Monacos stortalent, som United også er koblet til.

07.35: Kan ta med at Chelsea skal være villig til å ta imot bud på Willian i sommer, en spiller Mourinho skal ha et sterkt forhold til. Det er Daily Express som skriver dette i en såkalt exclusive.

07.30: United skal ha gjort undersøkelser rundt Atletico Madrid-keeper Jan Oblak, skriver Independents Miguel Delaney. Dette i tilfelle David de Gea skulle forsvinne i sommer. Tidligere har United også kikket på Milans Donnarumma og Inters Handanovic, men Oblak skal være førstevalg. Joe Hart skal foreløpig ikke være vurdert som et seriøst alternativ av United-leiren.

Torsdag 4. mai:

09.00: Franske L´Equipe skriver at United allerede har kommet med et konkret bud på Griezmann, selv om det hele virker merkelig siden franskmannen har en utkjøpsklausul, og det vel er snodig om United i det hele tatt har forsøkt seg med et «mindre» bud på spilleren. Kanskje tenker den franske avisa på personlig kontrakt, men det fremstår ikke slik i saken.

07.30: United skal ha gjort det klart for Torino at de er villig til å betale 64 millioner pund for Torino-spiss Andrea Belotti, 23-åringen som har scoret 25 mål i Serie A denne sesongen. Det er Daily Mail som har saken, og de legger til at Belotti helst vil til London om han skal til England. Det nevnes også en utkjøpsklausul på 85 millioner pund for spissen.

07.20: Mourinho er (selvsagt) også interessert i AC Milans keeperfunn, Gianluigi Donnarumma (18), men hans foreldre har nå bedt ham om å skrive under på en ny kontrakt med Milano-klubben. Det melder Calciomercato.

07.15: Enda mer Joe Hart. Mourinho-kjenner Duncan Castles skriver i Daily Record at Joe Hart topper Uniteds keeperliste HVIS David de Gea skulle ende i Madrid i sommer. Mourinho har ifølge saken spurt David de Gea om han vil til Madrid, hvorpå keeperen ærlig skal ha svart at «ja, en gang i løpet av karrieren».

07.10: Kan legge til at Jamie Jackson i The Guardian, en av journalistene som faktisk følger United tett, skriver at United bød 72 millioner pund for Kylian Mbappe, men at Monaco krever 100 millioner. Det er det samme som er blitt hevdet av andre – for så å bli avvist – de siste dagene. Hva man skal tro? Vanskelig å si…Det skrives også at Mourinho og United har kontaktet Roma om midtbanespiller Radja Nainggolan, og at Real Madrids Toni Kroos og Monaco-duoen Fabinho og Bakayoko er to andre spillere på midtbane-lista, selv om sistnevnte visstnok skal være nærest en overgang til Chelsea.

07.05: Antoine Griezmann skal ha sagt ja til Uniteds kontraktsforslag på 280.000 pund i uka, skriver The Sun. United skal også være villig til å betale utkjøpsklausulen, noe som betyr en totalramme i avtalen på 170 millioner pund for spilleren som ble kåret til verdens tredje beste i fjor. Den franske landslagsspilleren skal også ha fått forsikringer om ytterligere spiller-forsterkninger til Uniteds stall.

Onsdag 3. mai:

13.30: Ajax-talentet Kasper Dolberg har delt sine tanker om fremtiden med magasinet FourFourTwo. Der blir United nevnt.

– Det er et for stort steg å gå til City eller United nå. Det er viktig å bare fortsette, ettersom jeg ikke vet hva som vil skje i fremtiden, sier dansken.

– Jeg har ingen drømmeliga. Da jeg var ung, var Barcelona laget mitt, men da jeg ble eldre hadde jeg ingen favoritter. I England fulgte jeg Arsenal på grunn av Thierry Henry, men det var ikke sånn at Arsenal var favorittlaget.

13.10: Britiske Sky Sports mener gårsdagens fra rapporter fra italienske Sky om at Monaco har avslått et bud på 72 millioner pund på Kylian Mbappe fra United ikke medfører riktighet. Sky Sports melder onsdag at klubben ikke har lagt inn bud på stortalentet i det hele tatt. Samtidig mener Di Marzio at United bød 85 millioner euro, men at budet ble avslått. Monaco vil ha mellom 120 og 140 millioner euro.

07.40: I går meldte den anerkjente ESPN-journalisten Mark Ogden at United ser på Andrea Belotti som en mulig løsning på topp. Italieneren, som karakteriseres som en fysisk spiss, har scoret 25 seriemål i Serie A denne sesongen og har en utkjøpsklausul på 84,5 millioner pund i sin kontrakt. Ogden nevner for øvrig også Antoine GriezmannEric Dier, Michael Keane, Willian og Tiemoué Bakayoko som United-aktuelle navn.

07.30: Nei, tiden er ikke skrudd noen år tilbake, men Cesc Fabregas skal altså være på ønskelisten til Manchester United. Liverpool skal også være interessert i å hente spanjolen som nærmer seg slutten av Chelsea-karrieren, skal vi tro engelsk presse. Daily Star mener kampen står mellom United og Liverpool, mens London Evening Standard skriver at Milan også er på listen, men at Fabregas ikke ønsker seg til italiensk fotball. José Mourinho var manageren som i sin tid hentet 29-åringen (30 på torsdag) til Chelsea.

Tirsdag 2. mai:

23.30: Monaco skal ha avslått et gigantisk bud fra United på 72 millioner pund på Kylian Mbappé. Ifølge italienske Sky ønsker de MINST 100 millioner pund for stortalentet.

08.30: Daily Mails vanligvis velinformerte Ian Ladyman, skriver at Antoine Griezmann føler seg tiltrukket av interessen fra Manchester United, men at klubben må punge ut med rundt £300.000 i uken om den skal klare å lokke ham til Old Trafford. Det vil i så fall gjøre ham til Premier Leagues best betalte, foran Paul Pogba og Wayne Rooney.
Totalt, inkludert overgangssummen, vil en eventuell femårskontrakt med franskmannen kunne koste United £155 millioner, ifølge Ladyman.

Mandag 1. mai:

16.11: Jack Pitt-Brooke i The Independent pleier å ha god oversikt over Tottenham, og han skriver at Kyle Walker ønsker å forlate London-klubben. Ueinigheter med Pochettino, og den rigide lønnsstrukturen i Spurs, skal være grunnen. City og United skal begge ha vist interesse, og Barcelona skal også være interessert i England-backens situasjon. Pitt-Brooke skriver på Twitter at han vil bli overrasket om ikke Walker ender opp i City eller United i løpet av sommeren:

Problemet? Det snakkes om en pris på minst £35 millioner, og er Mourinho villig til å bla opp en slik sum så lenge vi har større problemer i andre posisjoner…? Det får tiden vise.

13.25: Står United i fare for å miste to keepere i sommer? David De Gea skal som kjent være aktuell for en overgang til Real Madrid, og nå heter det at Inter fra Milan skal være interessert i å hente Sergio Romero til Giuseppe Meazza. «Nerazurri» anser argentineren som ideell for jobben som andrekeeper bak etablerte Samir Handanovic, en mann som flere ganger har vært nevnt som mulig United-emne, og skal være villige til å tilby ham en toårskontrakt.
Det er italienske Tutto Marcato som, ifølge InsideFutbol.com, melder om interessen for Romero, en interesse som også har blitt plukket opp av Sportsmole.
Der i gården spekuleres det i at Romero også har sine beundrere i Inters byrivaler AC Milan. Som om ikke det skulle være nok, antydes det at United-keeperen har kjøpt seg hus i Milano.

09.35: Ifølge «rapporter i Spania«, videreformidlet av The Sun, går det mot at James Rodriguez kommer til United i delvis bytte med David De Gea.
Den 25 år gamle colombianeren er verdsatt til rundt £50 millioner, £10 millioner mindre enn De Gea.
Spanske Don Balon hevder sågar at Real-president Florentino Perez allerede har gått med på å selge Rodriguez til United.

07.40: Vi innleder uken med The Mirrors påstand om at Manchester United forsøker å komme seg først i køen av spillere som ønsker seg Fulhams «vidunderbarn» Ryan Sessegnon.
Den 16 år gamle venstrebacken sammenliknes med Gareth Bale, og regnes som et av øyrikets største talenter.

Powered by Labrador CMS