– Sannsynligvis Italias beste

Darmian klarte seg OK selv om Italia tapte 0-3 i Madrid.

Publisert Sist oppdatert

Italia gikk lørdag på et stygt 0-3-tap mot David de Geas Spania, noe som gjør at alt tyder på at italienerne må ut i omspill i høst for å sikre seg en VM-plass.

De Gea hadde en ganske rolig dag på jobben, men gjorde det godt de gangene han ble satt på prøve, men til tross for 0-3-tapet får Matteo Darmian ganske gode tilbakemeldinger etter kampen.

– Sannsynligvis Azzuris beste spiller denne kvelden, selv om det ikke akkurat sier så mye. Holdt David Silva stille, og samarbeidet bra med Antonio Candreva, og satte intelligent Spania i offside ved en anledning i andreomgang, skriver Football Italia om Darmians innsats, og gir ham en sekser.

SPANIAS DAG: Isco sendte De Gea og Spania nærmere VM-sluttspillet med sine to mål.

Darmian får også best karakter av italienerne i WhoScoreds statistiske gjennomgang.

Lagkamerat Andrea Belotti (som fikk en firer av Football Italia, altså to karakterer under Darmian) fikk den beste karakteren (5.5) av de italienske spillerne i Italian Football Daily, men Darmians femmer der er også bedre enn de fleste (og bedre enn alle de andre i forsvaret. De skriver:

– Høyrebacken skapte en sjanse ved å levere et innlegg til Andrea Belottis hode i første omgang. Darmian prøvde å være aktiv på vingen i førsteomgangen, men Spania var for gode defensivt. La Roja var sterke offensivt, men ingen av målsjansene deres var nødvendigvis Darmians feil.

Mourinho har gått for Blind heller enn Darmian i sesongstarten, men det er sannsynlig at Darmian spiller enten mot Stoke eller Basel. Da er det gode nyheter at italieneren har vært matchet mot god motstand, og at han virker å være i OK form.

FÅR SPILLETID: Darmian er ventet å få spilletid i United også snart.
Powered by Labrador CMS