victor222

– Victor var sjokkert. Hjerterytmen var høyere enn normalt i ti minutter

Publisert Sist oppdatert

Det ble aldri pent mot Norwich, men da dommeren blåste av kampen så var det United som kunne dytte tre poeng og en 1-0-seier dypt ned i lommene sine.

Dermed var kaptein Harry Maguire likevel fornøyd.

– Det viktigste var de tre poengene. Det var en vanskelig kamp, de presset hardt og de var aggressive. Men hvis vi klarer å holde nullen så har man alltid en god sjanse til å vinne.

– Vi har vært skuffet over det vi har levert defensivt denne sesongen, og vet at vi må bli bedre. David var imidlertid fantastisk i dag.

harry2243
BANENS BESTE: David de Gea etter seier mot Norwich.

– Vi var heller ikke gode nok med ball de siste 10-15 minuttene. Samtidig er det slik at topplag ikke alltid spiller bra hver uke, men de sikrer seg likevel resultatene de trenger.

Det er imidlertid visse ting som er viktigere enn fotball, og da Victor Lindelöf måtte ut så var det skummelt. Svensken holdt seg til brystet, på motsatt side av hjertet og måtte byttes ut.

Maguires kommentar rett etter kampslutt var imidlertid litt betryggende.

– Han så helt fin ut i garderoben. Han følte seg bare litt ukomfortabel, sa kapteinen.

David de Gea var ikke i tvil om at Lindelöf måtte ut.

– Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Han følte seg litt….han slet med pusten. Vi så hva som skjedde med Eriksen og Agüero, og det var bedre å bytte. Forhåpentligvis går det bra, sier spanjolen.

– Kampen betyr sånn sett ingenting. Fotballen…det viktigste er å være trygg, sier keeperen.

Ralf Rangnick sa dette etter kampen:

– Hjerterytmen til Victor var høyere enn normalt i ti minutter. Han var sjokkert, og visste ikke hva han skulle gjøre med det. Vi måtte derfor bytte ham ut.

– Han kan ikke en gang huske hvordan det skjedde. Jeg tror han kolliderte med en annen spiller, og deretter hadde han problemer med pusten i ti minutter.

– Klubblegen har imidlertid gjort en sjekk og alt ser nå ok ut. Så får vi se hvordan det går med ham søndag, men forhåpentligvis er han klar igjen tirsdag.

LES OGSÅ: Her kan du lese Supporterklubbens spillerbørs

Powered by Labrador CMS