Ryktesaker, uke 32

United forbereder bud på midtstopper, og er Pedros overgang i fare?

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 9. august:

21:50: Tidligere i dag skrev The Mirror at Pedros overgang har blitt satt på vent ettersom Barcelonas stjerneving Neymar er ute i kampen mot Athletic Bilbao. Nå melder også spanske Sport det samme.

 

18.15: Ifølge Sport Witness(som henvender til spanske Sport) skal United ha gitt opp Sergio Ramos, og nå være klare for å signere Valencias Nicolas Otamendi. Argentineren har vært linket til Manchester i lengre tid, men forsvant fra ryktebørsen da Ramos skal ha vært øverst på Uniteds ønskeliste. Sport skriver at United forbereder et bud på €49 millioner, som er Otamendis utkjøpsklausul.

15.30: Pedros mye omtalte overgang til Manchester United kan være i fare. Den brasilianske stjernen Neymar sliter nemlig med kusma, noe som kommer til å holde ham ute av spill i to uker. Dermed ønsker Barcelona-manager Luis Enrique å beholde Pedro for å bruke ham i Supercopaen mot Athletic Bilbao, ifølge The Mirror.

10.25: Manchester United kan komme til å presentere Pedro som United-spiller innen onsdag, skriver Marca. United ønsker å ha ham på plass innen 48 timer slik at han kan spille playoffkampene mot Club Brugge. Les mer her.

08.10: Søndagens tidligste rykter handler om at United igjen må ut på keeperjakt. David de Gea ser ut til å være på vei til Real Madrid, og Jasper Cillessen blir nevnt som en av de potensielle erstatterne. Det har han blitt lenge, og nå skriver nederlandsk presse at prisen på Ajax-keeperen stiger jo lenger United somler. Les mer her. Samtidig er Hugo Lloris urolig for fremtiden. Den franske keeperen ønsker å spille Champions League, noe det er dårlige utsikter for å gjøre i Tottenham. Spurs vil angivelig kreve 20 millioner for sin førstekeeper. Les mer her.

Lørdag 8.august:

11:30: Alexandre Lacazette har vært en av de heteste spillerne på overgangsmarkedet og United har vært en av klubben som har blitt nevnt. For Lyon-fansens glede signerte den hurtige spissen en kontraktforlengelse til 2019. Lacazette sa selv han var glad og stolt over å forlenge med klubben. Lyon la ut videobekreftelse fra pressekonferansen på sin Twitter-konto.

 

11:00: David De Geas fremtid i United har vært usikker lenge og fredag bekreftet Louis Van Gaal at De Gea ikke spiller mot Tottenham. United skal nå ha fått avslått et £25 millioner bud på Atletico Madrids keeper Jan Oblak, skriver Mirror lørdag morgen og henvender til spanske Marca. Oblak kom til Atletico forrige sommer for og skrev under en seks-års kontrakt.

09:30: Spanske Sport, som fredag skrev at United skulle møte med Barcelona angående spanske Pedro denne helgen, hevder nå at Pedro skal spille i Barcelonas UEFA Super Cup Finale førstkommende tirsdag, men at United har fått ja fra vingen og at de ikke stresser med å få overgangen på plass før uka ettersom de er sikre på at Pedro kommer etter finalen.

 

09:10: Lazios midtbanespiller Lucas Biglia har vært i ryktebørsen til United lenge, og nå skal et intervju med argentineren gitt United ny tro på å hente argentineren. Ifølge Daily Starsom henvender til The Sun, skal United være klare med et bud på rundt £18 millioner etter at Biglia opplyste at det ikke var sikkert han ble i Lazio til tross for å nylig ha blitt utnevnt til kaptein for Roma-laget.

Fredag 7. august:

10.15: Spanske Sport hevder at Pedro ikke har noe ønske om bli stilt i skyggen av Messi, Neymar og Suárez nok en sesong, og at partene skal møtes i Manchester denne helgen for å ferdigstille de siste detaljene i overgangsavtalen.

08.35: The Mirror hevder at United nekter å innfri utkjøpsklausulen på £23 millioner i Pedros kontrakt, fordi klubben mener at den reelle verdien ligger nærmere £17 millioner. Dette grunngis med at spilleren kun har ett år igjen av kontrakten med Barcelona og at videresalgsverdien vil synke så snart overgangsvinduet stenger.

Torsdag 6. august:

19.30: Har vært lite håndfast nytt om Pedro de siste dagene. Står at United vil ha ham, virker som om det kan skje, men foreløpig skal det ikke ha kommet bud. Nå melder imidlertid Sport om et bud på 26 millioner euro. Spilleren skal også allerede ha ferdigforhandlet sin personlige avtale med United, noe som nok også medfører riktighet. Så spørs det om dette kan skje før disse Supercup-kampene Barcelona skal gjennom – og om det faktisk skjer i det hele tatt. Det alle skriver er at det KAN skje i løpet av noen av de neste dagene… https://twitter.com/thcoast/status/629346707818549248

07.45: På vei til United? Tv-kommentar fylte mer vann i rykteflommen. Foran gårsdagens Audi Cup-oppgjør mellom Tottenham og AC Milan i München, var Harry Kane som vanlig oppført i londonernes tropp. Like før kampstart ble han imidlertid fjernet derfra. Ifølge vedkommende som kommenterte oppgjøret for britiske tv-seeere skyldtes dette et «stort bud» fra Manchester United. Det er flere medier som melder dette, deriblant Republic of Mancunia.

Onsdag 5. august:

19.15: Ifølge Sport Witness skal Angel Di Maria bli presentert som PSG-spiller på pressekonferanse førstkommende torsdag 6.august 18:30. Argentineren dro helt til Qatars hovedstad, Doha, for gjennomgå medisinsk test for Paris-laget. Les hele saken fra Sport Witness her.

12.45: Det aller meste tyder på at Pedro blir United-spiller, men ifølge Daily Mail blir United nødt til å vente til etter Supercup-finalen mot Sevilla. Den kampen spilles 11. august – tre dager etter at United seriestarter mot Tottenham.

11.50: Hugo Lloris blir Manchester Uniteds nye keeper dersom David de Gea forlater denne sommeren. Det melder L’Equipe. De Gea skal være svært nær en overgang til Real Madrid, og United kommer angivelig til å legge 21 millioner pund på bordet for å hente Tottenhams franske keeper som erstatter.

10.00: Fremtiden til Jávier Hernández er usikker. Det mangler imidlertid ikke på interessenter, og både West Ham og Tottenham skal være interesserte. Førstnevnte klubb kan komme til å legge inn et bud på 12 millioner pund for meksikaneren, ifølge Independent. Det spørs nok samtidig om United er villig til å la Chicharito gå så lenge han er en av kun tre rene spisser i den nåværende stallen. Vi kan i forbifarten nevne at Harry Kane blir koblet til United for 40 millioner pund, men siden det er Daily Star som står bak ryktet, er det egentlig ikke så mye mer å si om det.

08.00: Sunderland skal være meget interesserte i å hente Adnan Januzaj på lån denne sesongen. I en såkalt «exclusive» i Sunderland Echo, skriver avisen at The Black Cats har hatt produktive samtaler med United om et utlån for den unge belgieren.

Tirsdag 4. august:

22.30: Barça-manager Luis Enrique har i dag uttalt seg om United-aktuelle Pedro, og sagt at det hele er opp til spilleren selv. – Pedro er en toppspiller og jeg håper at han blir. Det blir ingen flere kjøp, og spillere vil kun forlate oss dersom de selv ønsker å dra. Per i dag, er det ingenting nytt på den fronten, sa Enrique, ifølge Manchester Evening News.

15.45: Samme som forrige uke med Pedro. Nå er det Andy Mitten (i The National) som skriver at Barcelona fortsatt ikke har mottatt noe bud på spilleren.

15.30: Danske Ekstra Bladet har skrevet at Anders Lindegaard, på USA-touren, fikk beskjed om at han kan forlate United.

13.40: Ashley Young skal ha akseptert en ny treårskontrakt med United, skriver ESPN. Mandag meldte Manchester Evening News at han  var tilbudt en ny treårskontrakt, og det har hele tiden vært ventet at han ville få et nytt kontraktsforslag – og også akseptere det – så dette stemmer godt. Selv om det foreløpig ikke er offisielt. Youngs nåværende (offisielle) kontrakt går ut neste sommer. https://twitter.com/SportsPeteO/status/628531064496070656

10.30: United-journalist James Ducker i The Timer gjentar at ifølge United så vil de ikke hente en annen stopper, nå som Ramos ikke ser ut til å komme. https://twitter.com/DuckerTheTimes/status/628483476950511616

09.30: Pedro-overgangen nærmer seg stadig….. https://twitter.com/Sport_Witness/status/628468967020081152

09.20: – United-ryktene betyr lite for meg. Så lenge jeg ikke hører fra agenten min så er ikke dette noe å bry seg om, sier Ajax-keeper Jasper Cillessen. https://twitter.com/Elko_B/status/628464776046362624

08.00: Angel Di Maria skal ha vært «for trøtt» til å gjennomføre legesjekken med PSG da han ankom Doha. Det skriver Daily Mail.  Det er imidlertid ventet at det meste vil bli gjort tirsdag, slik at det nok nærmer seg en endelig overgang til franskmennene.

07.20: Jesse Lingard kan snart være ferdig i United, hvis The Sun har rett. Bristol City står klare med 2,5 millioner pund for å sikre seg 22-åringen, og Van Gaal skal ha sagt ja til at overgangen skal skje, ifølge avisa.

07.15: United skal ha budt 2 x 100 millioner pund for Gareth Bale i sommer, men Real skal ha nektet å forhandle om waliseren med United. Det skriver The Sun. Ed Woodward skal med vilje ha «bombardert» Real med bud, også på Benzema (50 mill. pund) og Varane (45 mill. pund), med et håp om at de selv skal betale de 40 millionene med pund United ønsker for De Gea. Det skal være Real-kilder som skal ha fortalt dette. Så spørs det om det stemmer – og hvis så, hvorfor gjorde Real det?

Mandag 3. august:

21.15: Ifølge ESPN har PSG vist interesse for Michael Carrick, men geordien ville heller bli i United. Så da var vel den saken avsluttet.

21.09: Kan det bli en Real Madrid-midtstopper på oss likevel? Daily Mirror skriver om mulig interesse for Pepe. Saken er skrevet av John Cross, som sjeldent har fremstått spesielt pålitelig på United-nytt, og er i tillegg formulert så vagt og uangripelig at det hele egentlig fremstår mest av alt som et forslag heller enn et rykte som skal tas seriøst. Cross skriver også at Pedro-overgangen kan skje innen 48 timer, noe som nok er hakket mer sannsynlig!

18.40: Mer keepernytt: Det ryktes om et Preston-bud på Sam Johnstone, men Lancashire Evening Posts Preston-journalist har følgende å si om dette ryktet: https://twitter.com/Sedds_lep/status/628242647711416320 Med en usikker keepersituasjon i United har det forventede lånet av Johnstone til hjembyen Preston (som han var med på å spille opp i Championship) foreløpig latt vente på seg, og Preston har signert en annen lovende keeper (Jordan Pickford, Sunderland) på lån.

16.39: Til skrekk og advarsel: En falsk Daily Telegraph-twitterkonto melder om både det ene og det andre rundt United. For eksempel meldte kontoen om enighet med Everton om en overgangssum for Jonny Evans, men Telegraph har ingenting om dette, og kontoens andre tweets er heller ikke noe som tyder på at dette kommer fra noen som vet noe som helst. Styr unna, den ekte kontoen er i så fall bedre å følge med på.

16.18: Victor Valdés er som kjent på vei bort fra Manchester United, og da han kom på trening på Carrington på søndag skal treningstøyet hans ha vært flyttet til U21-lagets garderobe. Hans spanske lagkamerater skal, ifølge Daily Mail, ha følt at dette var noe respektløst, og Mail-journalist Simon Jones skriver videre at Valdés er populær blant lagkameratene. Valencia skal ha følt at Valdés var for dyr, mens Antalyaspor og Seattle Sounders også skal ha vist interesse for burvokteren.

11.55: Spanske Sport hevder ifølge 101 Great Goals at Ed Woodward har booket avtale med Barcelona-ledelsen og drar til Spania i morgen med ett mål for øye – å fullføre overgangen for Pedro. Avisen tror at United har håp om å slippe unna med en overgangssum på €25 millioner (£17.6 mill.), men regner med at Barça vil forsøke å presse €30 millioner (£21.1 mill.) ut av avtalen. 09.20: Manchester Evening News skriver at United vil rette nytt fokus mot Pedro så snart Ángel Di Marías forventede overgang til PSG blir bekreftet. Først må imidlertid argentineren bestå legesjekken, noe som absolutt ikke er noen selvfølge, for – som MEN så småfrekt skriver det: «Hva om legene ikke finner ryggraden hans?»

08.10: Spanske Marca har i dag innledet det avisen kaller «David De Gea-uke». De skriver blant annet at «alle parter ønsker en De Gea-avtale før Premier League innledes på lørdag». Det hevdes også at Real Madrid vil forsikre seg om at De Gea ikke starter sesongen med en annen klubb (Manchester United), mens spilleren selv vil bort så snart som mulig fordi han ikke har noe ønske om å bli pepet ut på Old Trafford.

08.00: Manchester United skal ha tilbudt Ashley Young en ny 3-årskontrakt, ifølge Manchester Evening News.

Powered by Labrador CMS