– Få Bale i bytte

– United må få noe bedre i retur for David de Gea, sier Rene Meulensteen.

Publisert Sist oppdatert

Rene Meulensteen spilte en svært viktig rolle for United da Sir Alex Ferguson hadde sine største triumfer på 2000-tallet, og nå brukes han av og til som United-ekspert i ulike medier.

Torsdag snakket han med TalkSPORT, og tema: Real Madrids interesse i David de Gea.

Meulensteen er klar på at United ikke må slippe spanjolen ”bare” for 60 millioner pund. De må sikre seg noe de mener er bedre i retur.

– Du får ikke stoppet ryktene. De forsvinner ikke. Som manager må man til slutt da si: Ok, hva er egentlig saken her med De Gea? Vil han dra? Og hva er det beste scenarioet for oss?

– Spekulasjonene har gått om dette i to år nå, og Jose Mourinho må nå sikre seg at United får den beste mulige løsningen på dette.

– En mulighet er å si til Real: ”Ok, dere får De Gea, men vi ønsker Bale”. Det må være noe i dette som gjør at United kommer ut av dette som et enda bedre lag.

David de Gea ble torsdag tatt ut på årets lag i Premier League, tatt ut av spilleforeningen. Det er fjerde gang på fem år det skjer, men samme dag ble Uniteds spanske keeper igjen koblet til en Real Madrid-overgang i sommer.

BALE TIL UNITED?: United må i alle fall ikke gi slipp på David de Gea bare for penger, mener Rene Meulensteen.
BALE TIL UNITED?: United må i alle fall ikke gi slipp på David de Gea bare for penger, mener Rene Meulensteen.
Powered by Labrador CMS