– Synd på De Gea

Chelsea-keeper Petr Cech innrømmer at han har sympati for Manchester Uniteds keeper David de Gea.

Publisert Sist oppdatert
Cech kan møte spanjolen i kamp allerede søndag på Stamford Bridge. Tsjekkeren mener at De Gea må få tid til å venne seg til det at Premier League-dommerne ikke beskytter keeperne som i Spania.

– Han ble overrasket

Chelseas sisteskanse forteller til klubbens tv-kanal at han kunne se det på spanjolens spill at han ble tatt på senga. – Man kunne se at De Gea slet i begynnelsen da det var duellere i luften. I flere tilfeller hadde han fått frispark i Spania, men det kommer han ikke til å få her. Man kunne se at det overrasket han, sier Cech til Chelsea TV. – Det er her man må vise sympati for gutten, fordi du vet at man må lære seg raskt å tilpasse seg. Tsjekkeren har riktignok sett en forbedring hos Uniteds unge keeper. – Jeg syns han gjør det bra med tanke på at han utvikler seg og stadig forstår spillet her mer, men det kommer til å ta tid å tilpasse seg.

– Stor forskjell i England

Tidligere Atleticó Madrid stjerne Fernando Torres er helt enig i hva hans lagkamerat forteller. Også han mener at det stilles andre krav som fotballspiller i England. – I Spania er keeperne veldig beskyttet av dommerne. Det er stor forskjell fra England, hvor angriperne og forsvarerne kan blokkere keeperen, og spillet bare går videre. – Jeg er sikker på at han prøver å forbedre den delen av spillet sitt, men det er ikke lett, avslutter Chelsea-spissen.
Powered by Labrador CMS