Radamel Falcao.

Gledelig nytt på skadefronten

Jonny Evans, Phil Jones, Radamel Falcao, David De Gea og Michael Carrick kan alle rekke lørdagens kamp mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

Det melder i alle fall The Telegraphs velinformerte Mark Ogden.

Den anerkjente journalisten skriver tirsdag at flere av Manchester United-spillerne kan være tilbake i troppen som møter Arsenal førstekommende lørdag.

David De Gea, som i helgen forstuet en finger på trening med det spanske landslaget, vil bli vurdert av det medisinske apparatet i Manchester på onsdag, men skaden antas ikke å være alvorlig nok til at spanjolen må gi fra seg plassen til Anders Lindegaard lørdag.

Midtstopper Jonny Evans pådro seg en ankelskade mot Leicester for for knapt to måneder siden, men ligger i rute til å rekke oppgjøret mot Arsenal.

SNART TILBAKE: Jonny Evans.
SNART TILBAKE: Jonny Evans.

Phil Jones og Radamel Falcao som skadet seg på trening like før oppgjøret mot Chelsea på Old Trafford for noen uker siden ser også ut til å rekke oppgjøret.

Nylig langtidsskadede Michael Carrick fikk, etter ankelskaden, sin første kamp fra start mot Crystal Palace for én og en halv uke siden, men ble meldt utilgjengelig til Englands kamper mot Skottland og Slovenia som følge av en skade han pådro seg på trening. Ifølge The Telegraph-journalisten kan det se ut til at også han kan bli å regne med i lørdagens tropp.

Videre skriver han at Rafael og Ashley Young også skal nærme seg en retur.

Det er ennå uvisst når Jesse LingaardMarcos Rojo og Daley Blind vil være tilbake i trening igjen – les mer om deres skadesituasjon her.

Powered by Labrador CMS