– Jeg er en fighter og er snart tilbake

Uklart skadeomfang etter smellen mot Spania.

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw har vært Uniteds klart beste spiller i sesonginnledningen.

Venstrebacken har plukket opp hansken – og gjort det klart at han ønsker å motbevise kritikerne sine. Det har han også gjort, og det var mange som gledet seg til å se venstrebacken for England for første gang på over et år.

Shaw startet kampen på mesterlig vis, og sørget for at England tok ledelsen etter ti minutter spilt med et fantastisk raid og pasning til Rashford, som kontant satt ballen i mål bak David De Gea.

England – Spania 1-2: Her kan du lese kamprapporten 

Shaw var rett og slett kampens gigant de første 45 minuttene på Wembley, men så smalt det.

Luke Shaw måtte bæres av banen like etter hvilen etter et ublidt møte med skulderen til Carvajal. Skaden var av det uheldige slaget, men det var ubehagelige bilder  – og det meste tyder på at Shaw mistet bevisstheten i det ansiktet traff gressmatta etter duellen.

– Jeg er en fighter

Det medisinske apparatet meldte selv sent lørdag at Shaw ville bli værende over natten for videre undersøkelser – og at en ny oppdatering ville komme på søndag.

Før den tid har også Shaw selv rukket å komme med en beroligende melding på Twitter.

– Takk for all kjærligheten og støtte! Jeg har det fint og er i de beste hender. Jeg er en fighter og er snart tilbake, skriver Shaw.

Støttemeldinger etter kampslutt

Skader hører med til idretten, men det er aldri gøy å se en spiller gå i bakken med en hodesmell.

Flere av Shaws lagkamerater, fotball-koleger og andre involverte i spillet kom med støttemeldinger til den ulykksalige venstrebacken etter lørdagens tap mot Spania.

– Uvisst skadeomfang

Kommentatorene i England kunne heldigvis snart bekrefte at Shaw var ved bevissthet i garderoben, og ikke lenge etter fulgte England selv opp med en oppdatering på Shaw:

– Luke (Shaw) er våken og «klar», han har blitt undersøkt av legen vår og undergått en røntgenundersøkelse. Han blir værende med oss over natten for videre observasjon, og vi oppdaterer igjen i morgen tidlig, skriver England på sin Twitterkonto.

Powered by Labrador CMS