– Han må jobbe med fysikken

Paul Scholes skryter av De Gea, men insisterer på at han fortsatt mangler tilstedeværelsen til tidligere keeperlegender.

Publisert Sist oppdatert

Dette kan bli en kjempeuke for David de Gea. Forrige søndag gjorde han sin kanskje beste kamp i United mot Everton, og neste søndag kan han fort få sjansen som førstekeeper for Spania etter at Iker Casillas tabbet seg ut mot Slovakia (se link til venstre).

Klubblegende Paul Scholes kårer De Gea ukens spiller i hans blogg for Independent, men argumenterer for at 23-åringen ikke bør si seg ferdig med pumpingen på styrkerommet helt ennå.

unitedtun

Mens Van der Sar er høyest er De Gea faktisk én centimeter høyere enn Schmeichel.

– Det handler om å være stor, men også om å ha en karakter med en personlighet som gjør at du drar fordel av det. Når det gjelder målvakter ser du motstanderens spiss studerer ham i tunnelen før kampen. Med Schmeichel og Van der Sar kunne du ser for deg hva de tenkte: «jeg må være god hvis jeg skal score i dag», forklarer Scholes.

– David har ikke den fysiske tilstedeværelsen ennå, men han kan utvikle den dersom han ønsker det. Det han har er en rolig personlighet. Han er en stille kar, men en som er kapabel til å gjøre fantastiske redninger.

Les hele bloggen til Paul Scholes hvor han også diskuterer hvorfor U21-landslaget må tas seriøst.

Powered by Labrador CMS