– Han blir førstevalget

Anders Lindegaard er ikke i tvil om at David De Gea kommer til å bli Uniteds førstekeeper, men ikke før han selv er pensjonert.

Publisert Sist oppdatert
Det største samtaleevnet ved årets utgave av Manchester United har uten tvil vært keeperplassen. De Gea ble hentet inn i sommer som en erstatning for Edwin van der Sar. Men etter flere svake kamper og noen keepertabber har Anders Lindegaard tatt opp kampen med spanjolen for fullt.
De siste kampene har den 21 år gamle spanjolen blitt henvist til benken. Samtidig som det ser ut som om danske Lindegaard griper fatt om plassen på laget.

Skryter av konkurrenten

Dansken har ingen problemer med å innrømme at De Gea gir han en hard kamp om rollen som førstekeeper. – Han er bare 21 år, men han har et enormt potensial. Det er ingen tvil om at han vil bli Uniteds førstekeeper en eller annen gang. Min jobb er å forsikre meg om at det ikke skjer før jeg er pensjonert. – Jeg gjør hva jeg kan for å hjelpe han. Jeg liker godt å jobbe med han. Han er glad, smart og har alltid en god holdning. Vi jobber hele tiden med å presse hverandre til å bli bedre, fortsetter Lindegaard til The Telegraph.

Har hatt en lang vei

Den 27 år gamle danskens vei til Premier League har hatt en bratt kurve. Så sent som i 2008 ble han lånt ut fra sin første klubb, Odense, til lavere divisjoner i Danmark. – For tre år siden var jeg i andredivisjon i Danmark og ingen visste navnet mitt. Derfor betyr det veldig mye for meg at jeg klarer å holde David ute av laget. Jeg er utrolig stolt over hva jeg har gjort ut av situasjonen. – Det har vært helt fantastisk til nå, men nå er ikke tiden for å slappe av. Jeg skal jobbe enda hardere for å bli bedre og for å gjøre det beste for meg og klubben, avslutter den nåværende sisteskansen til United.
Powered by Labrador CMS