Sergio Ramos.

Ryktesaker, uke 30

Vi har siste nytt om Sergio Ramos.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 26. juli:

17.00: Det er ikke så veldig mange store nyheter denne søndagen, med unntak av Ángel Di Marías ventede overgang til PSG. Det er imidlertid noen små spekulasjoner her og der. Vi skal forsøke å komme med en oppsummering.

Sergio Ramos’ ryktede overgang til Manchester United er fremdeles på ryktestadiet. Det later imidlertid til å være full forvirring om hvorvidt Ramos ønsker å forlate Real Madrid eller ei. Florentino Perez ønsker angivelig at Ramos skal gå offentlig ut og si at han ønsker å bli værende i Madrid. Gjør han det, kommer Real Madrid til å komme med et forbedret tilbud til midtstopperen. Søndag ble Rafael Benitez spurt om Ramos og Florentino Perez, og da bekreftet Real Madrid-treneren at de to er i samtaler om fremtiden.

Når det gjelder Sergio Romero er «ordet på gata» fremdeles at den argentinske keeperen er på vei til United. Den kontraktløse keeperen er på vei til USA for å slutte seg til troppen, hevder Daily Mail. Samtidig har Van Gaal uttalt overfor The Express at Victor Valdés ikke vil ha noen problemer med å finne seg en ny klubb. Det skriver Sports Mole.

Det er liten tvil om at United er på jakt etter en midtstopper. I tillegg til nevnte Ramos har United vært hyppig koblet til Nicolas Otamendi. Mens det er stille rundt den argentinske stopperen for øyeblikket, kobles United nå til John Stones. Ifølge Independent skal United være i en sterk posisjon til å sikre seg Everton-midtstopperen, ved at de skal være mer enn villige til å sende Jonny Evans motsatt vei.

Og til slutt: Zlatan Ibrahimovic uttaler at han er «ganske sikker» på at han blir i PSG, ifølge Standard. Svensken har blitt nevnt som en mulig kandidat til å være Van Gaals «mystiske spiss». Heller ikke Edinson Cavani ser ut til å havne i United, selv om Daily Star hevder at uruguayaneren fortsatt er interessert i en United-overgang. Fernando Llorente er en annen spiss som har blitt nevnt. Nå skriver The Express at United eventuelt vil få konkurranse fra Arsenal i kampen om Juventus-spissen.

12.00: Ángel Di María er svært nær en overgang til PSG. Les mer her.

Lørdag 25. juli:

22.05: Det snakkes om en legesjekk for Di Maria i PSG i løpet av de neste 48 timene.

21.50: Daily Mail skriver at Louis van Gaal før kampen mot Barcelona skal ha informert United-spillerne om at Di Maria forlater klubben.  Det hele skjedde etter at argentineren informerte United om at han vil til Paris, skriver avisa.

20.20: BeinSports, som altså har samme eiere som PSG, melder nå også at de har informasjon om at det er enighet mellom United og PSG om Angel Di Maria.

20.05: En spansk journalist har også hevdet at Paris St. Germain har fått avslått et bud på 120 millioner euro for Cristiano Ronaldo – som altså ble koblet til United senest fredag.

20.00: Den kjente franske avisa L’Equipe melder lørdag kveld at United og PSG skal være enige om en overgang for Angel Di Maria, verdt 65 millioner euro….uten at den meldingen er bekreftet fra noen parter. Det hevdes imidlertid at argentineren vil slutte seg til PSG-troppen søndag eller mandag, så det nærmer seg kanskje en avklaring…

17.20: Har virkelig Real Madrid omsider resignert og innsett at David De Gea forblir på Old Trafford i alle fall en sesong til?
Goal.com siterer i alle fall Real-manager Rafael Benitez på at den costricanske landslagskeeperen Keylor Navas skal være hans førstevalg mellom stengene på Santiago Bernabéu.
På spørsmål om Navas har de nødvendige kvalitetene som kreves for en førstekeeper, svarte Benitez:
– Ja, det mener jeg. Jeg trenger bare én målvakt per kamp, og så lenge jeg har det er jeg fornøyd, uttalte den tidligere Liverpool-manageren, og hintet dermed om at han ikke har bruk for DDG.

13.30: The Telegraph viser til «rapporter» i spansk El País når avisen melder at Barcelonas Pedro er på randen av en avtale med Manchester United. 27-åringen, som også har vært linket til Chelsea og Liverpool, forstås å være klar til å sette signaturen sin under en 4-årskontrakt med Louis van Gaal & co.
Det legges imidlertid til at avtalen ikke vil bli undertegnet før etter UEFAs Supercupfinalen mellom Barcelona og Sevilla den 11. august.

09.45: Det er lite ryktenytt i morgentimene i dag. Ángel Di Marías navn svirrer imidlertid stadig rundt og det med uforminsket styrke. Den ene meldingen om forhandlinger mellom United og PSG slår stort sett den andre i hjel, men The Mirror hevder at franskmennene regner med å forlate Nord-Amerika neste helg med argentineren på lasset.
Etter planen skal Di María slutte seg til United-troppen senere i dag, så får vi vente og se om han i det hele tatt dukker opp og hvor lenge han eventuelt blir værende der.

Fredag 24. juli:

22.00: RMC-journalist Mohamed Bouhafsi har akkurat nevnt at det er feil at det skal være enighet mellom United og PSG om Angel Di Maria. 

18.30: – Jeg kommer til å snakke snart, sier Sergio Ramos.…høres ut som om han vil ha praten med Real-presidenten først….

15.00: Tja, hva skal vi si om dette? Ifølge Pablo García Cuervo i Radio MARCA så skal Real-president Perez ha bestemt seg for at Sergio Ramos SKAL bort fra Real. Det hele må imidlertid iscenesettes slik at det virker som om det er Ramos som vil bort og ikke Real som vil kvitte seg med ham.

10.45: Angel Di Marias situasjon er fortsatt uavklart. Så er spørsmålet om den avklares før han slutter seg til United-troppen i USA denne helga.

10.30: Barcelona-president Josep Maria Bartomeu sier ifølge ESPN at klubben ikke har mottatt noe bud på Pedro denne sommeren.

09.30: Marca skriver at United har presset på for å få Sergio Ramos til å si offentlig at han vil bort fra Madrid, men at Ramos ikke ønsker dette.

07.20: Torsdag sa Rafael Benitez at klubben ikke vil selge Sergio Ramos til United, og nå skrives det at Reals president og administrerende direktør vil sette seg ned med Ramos denne helga i Kina, for å fortelle ham ansikt til ansikt det samme. Ramos vil imidlertid ikke snu selv, skriver The Guardian.

07.10: Daily Express skriver at avtalen som gjør Pedro til United-spiller kan være klar neste uke.

07.00: United arbeider med å få Cristiano Ronaldo tilbake. Det skriver Manchester Evening News. En eventuell avtale vil selvsagt bety ny klubbrekord. Lokalavisa skriver selvsagt om at Ronaldo ikke er helt fornøyd med at Rafael Benitez har overtatt som Real-manager, og kanskje kan det åpne opp for United. The Suns United-journalist, Neil Custis, skriver også om den mulige overgangen.

Torsdag 23. juli:

21.00: Det nærmer seg ny keeper. Sergio Romero er ventet til Santa Clara for å se United – Barcelona, for deretter å skrive under, skriver Andy Mitten.

11.40: Orker du mer….? Nei, forhandlingene hadde visstnok ikke stoppet likevel…

10.45: Nok en argentiner i siktet? Nok en midtbanespiller? Nok en litt eldre spiller (29)? United skal ha budt 25 millioner euro for Lazios argentinske midtbanespiller, Lucas Biglia. 

09.00: Hva som skjer med Angel Di Maria endrer seg fra time til time, og torsdag har det vært en journalist som mener han blir presentert som PSG-spiller fredag til en TV-kanal som melder at PSG ikke lenger er interessert, etter at forhandlingene med United ikke førte frem. Merk at BeIN Sports er eid av samme familie som eier PSG…

08.00: Manchester Evening News-journalist James Robson understreker at United vil gjøre nok et storkjøp i sommer.

07.50: Sergio Busquets, Pedros lagkamerat i Barcelona, frykter at kompisen skal dra for å få mer spilletid. Han har også snakket med Pedro om dette, men vil ikke fortelle pressen hva som ble sagt mellom de to. Dette ifølge mange engelske medier, blant annet Daily Mail.

07.25:Sergio Ramos er vår kaptein. Det er 100 prosent sikkert at han spiller for oss kommende sesong, har Real-trener Rafael Benitez uttalt, ifølge Sunday People-journalist.

07.20: Paris St. Germain skal ha lagt inn et åpningsbud på 45 millioner pund, samt bonuser, for Angel Di Maria.  Det er TalkSPORT som siterer RMC på dette.

Onsdag 22. juli:

21.15: Barcelona-manager Luis Enrique innrømmer at den katalanske storklubben vil være maktesløse dersom noen kommer og utløser klausulen på £22 millioner i Pedros kontrakt og han skulle ønske seg bort.
Louis van Gaal har signalisert stor interesse i den 27 år gamle spanjolen som kan anvendes både sentralt på midten og på høyreflanken.
Ifølge The Telegraph skal Pedro ha fortalt venner at han er lysten på en overgang til United.

16.40: Sky Italia hevder at en avtale som vil føre til at den argentinske landslagskeeperen Sergio Romero skriver under på en 3-årsavtale med Manchester United, er bortimot ferdigforhandlet.

13.10: Tyske Bild hevder ifølge The Guardian, at Manchester United har lagt inn et bud på €100 millioner (£70 mill.) for Bayern München-spissen Thomas Müller (andre melder at beløpet ligger på €80 mill., ca. £56 mill.).
25-åringen har tidligere spilt under Louis van Gaal, og påstås å ha et anstrengt forhold til Pep Guardiola. Bayern skal være lite lystne på å selge, men avisen hevder at Müller er interessert i å forlate Allianz Arena. Les mer her.

07.50: Det spekuleres stadig i hvem «den hemmelige spissen» til Louis van Gaal kan være. Mens enkelte mener at Van Gaal rett og slett mente at det ikke er den spissen (les: Thomas Müller), fortsetter tabloidene å foreslå spiller etter spiller. Noen har nevnt Zlatan Ibrahimovic som et mulig navn, men svensken har avslørte i biografien sin at han ikke er noen stor beundrer av Louis van Gaal. Nå skriver The Mirror at det er Fernando Llorente som kommer til å bli Louis van Gaals overraskende spissignering. Du kan lese et sammendrag av de siste ryktene hos The Telegraph.

03.55: Mens engelske aviser melder at United ikke er interesserte i Nicolás Otamendi, melder både spanske og italienske aviser at United er på jakt etter argentineren. Midtstopperen er angivelig meget interessert i å signere for United, men klubbene er foreløpig ikke enige om en overgangssum.

Tirsdag 21. juli:

22.00: El País kjører en sak hvor de skriver at Manchester United har lagt inn et bud på 60 millioner euro for Sergio Ramos. Ifølge den spanske avisen kommer United kun til å snakke med Real Madrid om David de Gea dersom Madrid-klubben aksepterer budet på midtstopperen. Sergio Ramos ønsker seg angivelig vekk fra Real Madrid, og at det handler mye om politikk. El País er ofte en veldig troverdig avis, så dette er absolutt interessante rykter.

10.00: Ifølge El Confidencial skal Pedro være nær en overgang til Manchester United. Det forventes at United vil legge inn et bud på den spanske vingen i løpet av kort tid, etter at presidentsituasjonen i Barcelona endelig er avklart.

00.30: Mandag kveld sirkulerte ryktene om at United hadde lagt inn et bud på 100 millioner euro for Thomas Müller, men nærmest samtidig kunne plutselig samtlige engelske aviser avkrefte dette. Det kunne nærmest virke som om Manchester United hadde sendt ut en fellesmail til engelsk media. Foreløpig er altså den «offisielle» informasjonen at United ikke har lagt inn et bud på Müller.

Mandag 20. juli:

17.00: Jonny Evans kobles stadig vekk fra United, men Louis van Gaal vil ikke selge midtstopperen før han har sikret seg en forsterkning på stopperplass, skriver Daily Mail.

16.55: Galatasaray skal ha vært i samtaler om en overgang for Rafael, men overgangen skal ha strandet da den tyrkiske klubben ga brasilianeren beskjed om at han ikke ville bli førstevalg umiddelbart. Laget fra Istanbul signerte nemlig en ny langtidskontrakt med høyrebacken Sabri Sarioglu i juni. Les mer her.

11.00: Nicolás Otamendi skal ha fått beskjed om at han kan forlate Valencia denne sommeren. Otamendis agent skal ha hatt samtaler med blant andre Jorge Mendes lørdag. Der skal de ha møtt to klubber: Manchester United og Manchester City. Ifølge Valencia-avisen SuperDeporte forbereder begge Manchester-klubbene et bud som de skal legge frem allerede denne uken.

Samtidig melder Marca at samtalene mellom Manchester United og Real Madrid foreløpig har brutt sammen. Ed Woodward står fast på kravet om at United vil ha enten Sergio Ramos eller 40 millioner euro og Keylor Navas for å slippe David de Gea denne sommeren.

10.20: Ifølge The Mirror forhandler Manchester United og PSG i øyeblikket om en overgangssum for Ángel Di María. Den franske klubben skal ha tilbudt 40 millioner pund for argentineren, men United vil ha mer. Samtidig hevdes det at United skal stå klare til å legge inn et bud på 18 millioner pund for Barcelona-vingen Pedro, som skal være veldig lysten på en overgang til United.

10.00: Manchester United skal fortsatt være på utkikk etter en spiss, men Van Gaal og co skal angivelig ikke være altfor stresset med tanke på å få inn en ny mann. Dersom United ikke klarer å finne en ny målgarantist, kan de røde komme til å stole på Wayne Rooney kommende sesong.

Manchester Evening News skriver at United ikke kommer til å gjøre noe panikkjøp dersom de ikke får tak i den rette spissen i dette overgangsvinduet. Med det menes det angivelig at dersom Van Gaal ikke får inn en spiss av samme kvalitet som Robert Lewandowski eller Edinson Cavani, vil han heller styrke andre posisjoner

I øyeblikket er Wayne Rooney førstevalget på topp, mens James Wilson og Javíer Hernández er de eneste andre rene spissene i klubben. Van Gaal har også uttalt at Memphis Depay kan spille spiss.

Powered by Labrador CMS