MATS HUMMELS: Van Gaal-favoritt.
MATS HUMMELS: Van Gaal-favoritt.

Ryktesaker, uke 51

Daily Express har tro på at United vil signere Bale, Strootman og Hummels etter sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Les også forrige ukes rykter

Søndag 21. desember:

20.05: Det er en del gjentakelse fra Daily Express, noe som kanskje hadde vært hakket mer interessant om de var en avis som er til å stole på. Uansett: Gareth Bale er som nevnt en herremann som interesserer United, og han har tydeligvis heller ikke noe imot en overgang, mens Mats Hummels i samme sak blir nevnt som en spiller som er svært nære en overgang til United. Det skal være snakk om en overgangssum på £50 millioner. Ellers skal Kevin Strootman, verdsatt til £30 millioner, kunne bli United-spiller siden Roma skal være villig til å gå i samtaler med United etter Champions League-exiten, siden Roma taper en del inntekter der.

Overgangene vil ikke skje før etter sesongen, skriver avisen.

12.05: Louis van Gaal ble ikke spesielt fornøyd da han fikk spørsmål om Victor Valdes på pressekonferansen før Villa-kampen, men Sunday Express mener likevel at den spanske målvakten vil bli tilbudt kontrakt. Avisen hevder det er snakk om en kortidsavtale på seks måneder.

Skjermbilde 2014-12-21 kl. 08.26.52

08.30: Tom Cleverley var både suspendert og ikke spilleberettiget mot United i går, men Paul Lambert skal være såpass imponert av midtbanespilleren at han ønsker å sikre seg 25-åringen allerede i januar. Villa-fansen ville nok helst sett at Lambert ventet til sommeren når han kan få Cleverley gratis, men ifølge Daily Mirror er ikke det en risiko Villa-manageren ønsker å ta. Les mer her!

08.25: Ifølge Daily Star ønsker United å hente Benfica-duoen Nicolas Gaitan og Enzo Perez, i tillegg til Kevin Strootman. Stort mer står det ikke i den åtte linjer lange saken… 

Lørdag 20. desember:

09.55: Sport Witness skriver i dag om et talent fra Luxembourg som spiller for Metz. Blemin Muratovic er bare 16 år gammel, men interesserer allerede klubber som Juventus, Roma og Inter, og ifølge medier i både Frankrike og Italia er også United interesserte etter å ha speidet på ungggutten.

Fredag 19. desember:

19.59: United hadde representanter på Benfica-Braga, viser tweeten under. Denne informasjonen er i Portugal tilgjengelig. Selvsagt trenger det ikke å bety så mye, for United-speiderne er på mange kamper i Portugal. Spillere som Enzo Pérez og Nicolás Gaitán spilte oppgjøret fra start for hjemmelaget, to spillere som begge har opplevd å være i denne spalten noen ganger.

10.30: Det er ikke lenger United-relatert, men vi registrerer likevel at ex-Red, og nå Stoke-stopper, Ryan Shawcross ryktes til AS Roma i januar.

09.10: Ifølge Daily Mail skal Juventus være interessert i å overta Radamel Falcao. Italienerne har imidlertid et stort problem – manglende økonomiske muskler.

08.15: Ifølge Manchester Evening News kan United komme til å legge ut over £30 millioner på spillerkjøp i januarvinduet. Her er (den lite konkrete) saken.

08.10: Daily Express melder at Manchester United trolig vil vende seg mot Valencia-forsvarer Nicolas Otamendi dersom klubben ikke klarer å lokke Mats Hummels fra Borussia Dortmund i januar. Mer om det her.

Torsdag 18. desember:

18.40: Det sies at Nemanja Vidic angret på at han ikke hadde skrevet kontrakt med United da David Moyes uansett fikk sparken. Nå er han i Inter, og den siste tiden har det gått rykter om en mulig Manchester-retur. Serberen er visstnok misfornøyd med tilværelsen i Italia, men nå mener Daily Mail å vite at United uansett ikke ønsker å hente midtstopperen tilbake. De ønsker å se framover, skriver avisen. Les mer her.

18.35: Så lenge Louis van Gaal er United-manager vil vel Kevin Strootman linkes til klubben? Nå er det ESPN som hevder at Roma-spilleren vil gjenforenes med sin landsmann allerede i januar. Dette fordi Roma ble slått ut tidlig i Champions League. Pris: 30 millioner pund og oppover. Les mer her.

12.40: Atlético Madrids Diego Godin har hyppig vært nevnt som et mulig mål for Manchester United. Til ESPN sier imidlertid 28-åringen fra Uruguay at han ikke  har planer om å forlate Vicente Calderon. «Jeg  har lyst til å bli her i mange år ennå,» siteres han på.

09.35: Ifølge The Express skal Atlético Madrid være innstilt på å akseptere et bud fra Manchester United på £20 millioner for den brasilianske midtstopperen Joao Miranda. Selv skal spilleren være «desperat» etter en overgang til Old Trafford. Mer om det her.

08.55: Og så har vi Daily Star igjen. Der  hevdes det at Manchester United vil hente Mats Hummels til Old Trafford til sommeren. Overgangsbeløpet påstås å ligge på £47 millioner.

08.50: Bayern München-vingen Xherdan Shaqiris fremtid har vært mye diskutert i media. Sjefen hans, Pep Guardiola omtaler den 23 år gamle sveitseren som «super-sub» og gir ham begrenset med spilletid. Slikt nører naturligvis oppunder spekulasjoner.
Nå sier Shaqiris bror – som også er agenten hans, i et intervju med Blick at de vil være villig til å lytte til bud fra storklubber som Manchester United og Inter Milan. Ja, av en eller annen grunn nevnes også Liverpool i denne sammenhengen, men det beror sannsynligvis på en misforståelse. Les mer her.

08.20: Så er beryktede Daily Star frempå igjen med påstanden om at United forbereder et bud på £90 millioner for Gareth Bale. Riktignok vises det denne gang til det spanske nettstedet Fichajes, som skriver skriver at United er villige til å presse på «til tross for at klubben har små sjanser til å overbevise «The Welsh Wizard» om å flytte til Old Trafford». Les mer her.

Onsdag 17. desember:

21.40: Hvem er denne 18 år gamle uruguayaneren som stadig kobles til United? Navnet hans er Kevin Méndez, han er spiss for Peñarol, og regnes som et av de største talentene i Sør-Amerika. Sports Witness har intervjuet agenten hans om hans mulige fremtiden i Europa. Der sier han blant annet at Méndez er en ettertraktet spiller blant europeiske toppklubber, men problemer med arbeidstillatelsen kan sette en stopper for overgangen. Du kan lese intervjuet her.

19.45: Det nærmer seg jul, noe som betyr at det er obligatorisk å nevne Wesley Sneijder i ryktespaltene. Denne julen er det imidlertid ikke bare Manchester United som kobles til nederlenderen. Også Southampton og Manchester City skal være på jakt etter Galatasaray-spilleren, som visstnok skal være på utkikk etter en vei vekk fra Tyrkia.

08.15: Når vi først er inne på The Express, hevdes det også at United og City vil by £20 millioner for Barcelonas kroatiske landslagsspiller Ivan Rakitic. 26-åringen har ikke klart å finne seg til rette på Camp Nou etter sommerens overgang fra Sevilla, en overgang som kostet katalanerne £14 millioner.

08.10: Som et apropos til forrige melding, skriver Manchester Evening News at David De Gea «etter sigende skal ha fortalt lagkamerater at han vil bli værende på Old Trafford».
De Gea har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt.

08.00: At Real Madrid sikler etter David De Gea, er lett å forstå. I lengre tid har det versert rykter om at den spanske hovedstadsklubben har ambisjoner om å lokke Uniteds fantastiske sisteskanse til Santiago Bernabeu.
Nå melder The Express at madrilenerne forbereder et rekordbud på den tidligere Atlético-keeperen. Hvor mye det er snakk om, vites ikke, men den eksisterende rekorden (for en keeper) lyder på £33 millioner, og skriver seg helt tilbake til da Gianluigi Buffon ble  hentet til Juventus fra Parma i 2001.  Les mer her.

Tirsdag 16. desember:

18.19: Daily Mail skriver at Adnan Januzaj nærmer seg et lån til David Moyes’ Real Sociedad. Hele saken er basert på at Moyes, etter tidligere spekulasjoner (av det nokså tynne slaget) om at Real Sociedad kunne vært en passende klubb for Januzaj, nå har snakket om muligheten for å få inn spillere på lån.

Det er fortsatt ganske tynt, altså. Artikkelen kan uansett leses her. Nytes best med en klype salt.

08.25: Det er en stund siden han figurerte jevnlig i denne spalten, men nå er Fiorentinas 26 år gamle colombianer Juan Cuadrado tilbake. Beryktede Daily Star hevder at spilleren mistrives i sin italienske klubb, og at han kan komme til å fremtvinge en overgang til Manchester United i januar. Les mer her.

08.15: Den katalanske avisen Sport melder at United skal være klar til å sikre seg Victor Valdes i januarvinduet, så snart den tidligere Barcelona-keeperen er helt frisk av kneskaden.

08.00: Ifølge Daily Mail skal United ha gått seirende ut av kampen mot Manchester City om Benficas 15 år gamle stortalent Venancio da Silva Monteiro. Den unge portugiseren skal ha vært på Carrington helt siden april. Det var etter sigende med problemer med arbeidstillatelsen i den første tiden, men dette skal nå være ordnet.
Samme kilde melder også at United er i ferd med å sjekke opp to belgiske brødre. Den 15 år gamle venstrebacken Indy Boonen og hans to år yngre keeperbror, Seppe, håper å kunne signere proffkontrakt med United så snart de fyller 16 år.

Mandag 15. desember:

20.30: David de Gea har ikke blitt noe mindre ettertraktet etter den siste tidens storspill. Etter kampen dysset Van Gaal ned snakket om at United er et enmannslag, og var heller lite snakkesalig da han ble spurt om kontraktsfornyelse. Det får El Confidencial til å hevde at United-keeperen er lei av managerens negative kommentarer, og at han ønsker seg vekk fra Manchester United. Sport Witness har imidlertid sett nærmere på saken, og hevder at det hele er tull.

19.55: Ryktene om at Kevin Strootman skal til United i januar, for Romas president til å rase. I et intervju med radiostasjonen Radio Anch’Io Lo Sport, forteller klubbens direktør følgende:

– Presidenten har allerede snakket om dette, og han blir sint av ryktene. Kevin er en ung spiller med erfaring, og vi ønsker å bygge en fremtid med spillere som ham, sa klubbdirektør Mauro Baldissini.

10.15: Atletico Madrids 19 år gamle forsvarsspiller Jose Gimenez er på Uniteds radar, melder Daily Express. Skal vi tro spanske aviser skal Manchester City allerede ha fått et bud på 17 millioner pund avvist av Atletico Madrid, noe som gjør at Louis van Gaal skal ha kastet seg inn i kampen om den lovende forsvareren.

10.10: Trabzonspors spiss Majeed Waris skal ha fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb. Skal vi tror den tyrkiske klubbens president, İbrahim Hacıosmanoğlu, er United en av klubbene som følger landslagsspilleren fra Ghana, melder turkish-football.com.

07.40: Manchester City skal stå klare med en sjekk på 47 millioner pund for å sikre seg Borussia Dortmunds Mats Hummels, melder Daily Express. Den tyske verdensmesteren har blitt linket til Manchester United i over ett år, men nå skal Manuel Pellegrini ha fått tillatelse fra de høye herrer på Etihad til å bla opp en halv miliard kroner for å sikre seg Hummels. Det vil i så fall være dårlige nyheter for United og Louis van Gaal som visstnok skal være en stor tilhenger av den solide tyskeren.

Powered by Labrador CMS