Kan det være fødsel som gir Henderson sjansen nå?

Publisert Sist oppdatert

5. november 2020 la David de Gea og kjæresten Edurne ut liknende oppdateringer på sosiale medier.

Hashtaggen på sosiale medier var #babyiscoming.

Parets første barn var altså på vei.

 

Etterpå har det nå gått fire måneder.

Normalt venter man med å fortelle omverdenen om en graviditet til man er minst tre måneder ute i svangerskapet. Da tar man det gjerne med nærmeste familie og kanskje sine beste venner.

Så venter man kanskje noen uker til før man forteller det til «alle», rett og slett for å være sikrest mulig på at alt er som det skal med barnet og graviditeten.

David de Gea var ute av United-troppen onsdag av det som het «personlige årsaker», noe som kan være flere årsaker.

Samtidig vet alle at han skal bli far, at det nok nærmer seg ni måneder nå, og siden paret venter sitt første barn – og United allerede har Dean Henderson i stallen – så er det ikke umulig at De Gea kan ha fått tillatelse til å reise tilbake til Spania for å overvære fødselen.

De Gea og kjæresten Edurne.

United som klubb som har vært veldig opptatt av å ta vare på sine ansatte under det som er en veldig tøff tid, så sånn sett så hadde det ikke overrasket stort om de tillot det.

Hvis De Gea reiser til Spania i forbindelse med fødselen under den pågående pandemien så kommer det imidlertid med noen konsekvenser for United-spillet hans.

Han forsvinner da ut av den coronaboblen United-spillerne lever i, noe som betyr at når De Gea eventuelt returnerer til England så må han gjennom to negative coronatester – og karantene/isolasjon i ti dager.

SOLSKJÆR: – Dean er klar hvis han trengs. Det så dere i kveld.

Hvis dette altså er snakk om en fødsel nå senere i mars, en reise til Spania for å overvære det og så tilhørende karantene ved retur til England, så betyr det nå at Uniteds spanske keeper først vil være klar igjen for United-spill igjen i april.

Det betyr altså at Dean Henderson kommer til få en unik sjanse til å gjøre keeperposisjonen til sin i videre kamper mot Manchester City, AC Milan, West Ham, AC Milan igjen og FA-cupkvartfinalen mot Leicester – før det så blir landslagspause.

Oppdatering: Manchester Evening News publiserte klokka 12.00 torsdag en eksklusiv sak om at Dean Henderson før Palace-kampen fikk beskjed om å forberede seg på å spille de seks neste United-kampene, siden De Gea kan gå glipp av resten av kampene denne måneden.

Powered by Labrador CMS