– Sorry, Becks!

Storbritannias OL-manager, Stuart Pearce, forklarer hvorfor David Beckham ble vraket.

Publisert Sist oppdatert

United-legenden har aldri lagt skjul på at han ønsket å delta i sommerens leker på hjemmebane, men da Pearce plukket ut sine tre overårige til U23-mesterskapet var ingen Beckham å finne.

I stedet gikk plassene til Ryan Giggs, Micah Richards og Craig Bellamy. Giggs har allerede fortalt om sin sympati for Beckham, men det var først mandag ettermiddag – da resten av 18-mannstroppen ble offentliggjort, at Pearce lettet på sløret.

Pearce har studert Beckham nøye, sett han live tre ganger denne sesongen og samtlige kamper med LA Galaxy på DVD. Han mener enkelt og greit han ikke kunne ha forsvart et eventuelt uttak av Beckham basert på fotballferdighetene hans.

– Jeg har enormt med respekt for David og det han har gjort for å få OL til disse traktene, sier han ifølge The Guardian.

– Men jeg må være trygg på at jeg har tatt avgjørelser kun på bakgrunn av fotballårsaker. Ikke på personlighet og hvem jeg kommer overens med. Jeg har valgt den beste troppen som er tilgjengelig.

– Med tanke på billettinntekter eller reklame eller noe annet – jeg er en fotballmann. Jeg må begrunne valgene mine. Jeg synes svært synd på David, jeg vet hvor mye det betød for han. Det forstår jeg.

Powered by Labrador CMS